Naturskøn baby og en lækker rabatkode til jer

Det er altid lidt svært det der med helt spæde babyer og vinterovertøj. En lille baby er jo sjældent oppe i den frie vind og kulde og behøver derfor ikke en stor, tyk flyverdragt. Samtidig kan de stakkels små børn nærmest ikke bevæge sig i alt for kraftige vinterrober, så under alle omstændigheder er et lidt lettere antræk at foretrække.

Vi manglede en udedragt til baby-sis, som hun kan have på i den lune kørepose, når vi triller med barnevognen de første par måneder, hvor det sandsynligvis stadig er bidende koldt udenfor.

Jeg har længe været forelsket i de lækre uldsager fra Engel, og nu er lillesøs altså blevet forkælet med en umanerlig blød dragt derfra, som jeg håber er rigeligt varm til hende – selv i vintermånederne. Hvad gør/gjorde I selv jer med vinterbabyer?

Dragten fra Engel er fra den nyligt åbnede webshop Naturskon.dk, som længe har haft fysisk butik i Aarhus på Guldsmedgade, men trods både bror og svigerinde, (som vi venter  besøg af i morgen. Juhuuu) bosat i byen, slår jeg desværre ikke mine folder der særlig ofte. Så stort hurra for webshop.

Naturskon.dk er en lækker webbutik, der sælger både naturlige og økologiske produkter af højeste kvalitet. Og her i julemåneden kan man få sine bestillinger pakket flot ind, så sagerne er lige til at smide under træet. En pænt rar løsning, hvis man som mig er en (alt for) travl mor, der ikke altid har tid til at løbe byen tynd for at opsnuse de perfekte gaver. Seriøst. Jeg ELSKER simpelthen netshopping – og på den her tid af året endnu mere end normalt.

Jeg er selv ret tosset med den emballage Naturskøn.dk bruger – fine farver og i lækker kvali. Man føler virkelig, at det er en gave, man modtager med posten og ikke blot endnu en anonym pakke i en grim konvolut. Ja, jeg er og bliver sucker for flot indpakning. Jeg elsker at modtage gaver, som jeg kan se og mærke, der er lagt ekstra kærlighed i (can’t help it) – også med hensyn til det ydre. Og omvendt elsker jeg også selv at gøre det ekstra ud af emballagen.

Men nu til det rigtig sjove for jer. Naturskøn.dk vil gerne forkæle jer, søde læsere. De næste fjorten dage fra nu giver butikken 20 % i rabat ved brug af koden PLUMMUM, så det er altså nu, I skal shoppe et par gaver eller flere til en mor eller baby, I har kær. Hvad med de her alt for søde babyluffer fra Pure Pure til 129 kr., Serendipitys lækre tøj eller måske et par babysko fra Enfant (dem SKAL baby-sis i øvrigt forkæles med – shit de er søde).

Selv tak og god shopping 😉

Jeg vil se dyner NU. Godnat.

IMG_0715

IMG_0698IMG_0692IMG_0710^^^Havde nær glemt hvor sødt babytøj i str. 50 er. IMG_0706^^^Fine træknapper, som passer perfekt til den råhvide farve. IMG_0705

^^^Både ben og ærmer kan lukkes til, så baby ikke fryser på de små lemmer.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Mette Melgård 2. december 2014 at 8:13

  Hvilken størrelse har du købt dragten i? Har termin midt februar, og kunne godt bruge sådan en.

  Reply
 • Mette Melgård 2. december 2014 at 8:14

  Hvilken størrelse har du købt dragten i? Har termin midt februar, og kunne godt bruge sådan en 🙂

  Reply
  • Plummum 2. december 2014 at 9:06

   En str. 50/56 – men jeg får også små børn. Blommen svømmede i str. 50 længe. Men synes faktisk ikke, at denne dragt er særlig lille i det. Håber, du kan bruge mit svar til noget:)

   Reply
 • Østfronten 2. december 2014 at 10:25

  Åh ja – de dér bittesmå størrelser er ikke til at stå for. Jeg er også ved at dø lidt af cuteness overload over de dragter og ikke mindst sokker, vi har i Strut. Og Gud ja. Jeg havde helt glemt hvor lillebitte M var – det kom hun dog efter. Jeg tror ikke der gik længe før hun overhalede Bean i vægt. Ih, hvor havde det været hyggeligt at barsle samtidig igen. Det må være med din 3’er og min 2’er engang!

  Reply

Leave a Comment