Det handler om jer

For en blogger er det altid interessant og lidt af et mysterium med dem, der hver dag klikker ind i ens univers for at læse med. Jeg kan se en del om jer på min Google Analytics, og jeg er – indrømmet – tosset med at følge med i hvor I landet (eller verden) I læser med fra, hvor mange der læser med på månedlig basis etc. Og I bliver flere og flere derude, der finder vej her til – det er både umådelig fedt og totalt skræmmende på én og samme gang. Mest fedt naturligvis – at påstå andet ville være en løgn. Hvis ikke jeg var interesseret i en eller anden form for dialog, så skrev jeg i stedet i et kedeligt Word-dokument og gemte det på Mac’ens harddisk eller i en dagbog med pen som i de gode gamle dage (det var nu også pænt hyggeligt, og jeg er faktisk typen, der stadig skriver i old-fashion notesbøger – ikke nødvendigvis i dagbogsform, men alle mulige noter med tanker, som løbende kommer til mig. Det har en terapeutisk virkning).

Jeg tænker ofte over, hvilken content, der egentlig tænder mine læsere allermest. Egentlig ikke for at målrette mine posts efter det. Mine skriverier kommer af lyst, og sådan bliver det ved med at være, ellers kunne bloggen lige så godt lukke ned. Men det er i sandhed en gåde for mig, at nogle indlæg, der fx opstår en sen aften på blot fem minutter trækker en hulens masse kommentarer og en vild debat, mens andre (fx tunge tankeindlæg, der har været dage undervejs) ikke giver det store.

Anyway. Min statistik fortæller mig, at disse fire indlæg er nogle af bloggens mest viste til dato. I kan ikke løbe fra det. I ææælsker det vaskeægte mommystof. Mere end udsalgstips, outfitposts og alt det andet lir, jeg også fylder her ind løbende. Ok, sidstenævnte indlæg på listen stikker lidt ud og er tydeligvis havnet i min top fire, fordi SEX er en del af rubrikken.

Hvad fanden er det med (os) mødre?

At være gravid anden gang; en smule anderledes end første…

Jo, den er faktisk god nok: tre bliver til fire <3

Bleghed, tv-sex, rengøringshjælp og mange andre godter…

Men NU spørger jeg så jer – det handler jo om involvering af sit community, right? Jeg overvejer pt. følgende indlæg:

 • Bloggens første v-log EVER – altså hvor jeg reflekterer over et eller andet emne (ved dog ikke, om jeg tør den slags crazy stuff)
 • Et nyt ’10 hurtige hemmeligheder om mig’-indlæg
 • En spørgerunde fra jer til mig, som jeg så vil gøre mit bedste for at besvare

Hvad siger I? Hvad skal jeg kaste mig ud i? Og hey, I må godt lige svare, ikke? Så er I søde. Det ville være en smule … kikset, hvis mit kommentarfelt står tomt lige præcis her 😉

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’  


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Lone 5. december 2014 at 5:08

  Kom bare med dem allesammen!

  Reply
  • Plummum 5. december 2014 at 9:01

   🙂

   Reply
 • Malou 5. december 2014 at 7:31

  Ja V-log og hemmeligheder er en fantastisk idé! 😀

  Reply
  • Plummum 5. december 2014 at 9:01

   V-log – ja, måske! Hvis jeg tør 😉

   Reply
 • Stine 5. december 2014 at 12:02

  Det der med de tunge indlæg… de kræver jo også en del at svare på, og selvom jeg mit eget vedkommende gerne var bedre til at kommentere på dem, så er der ikke altid tid og overskud med en to-årig. Desværre, for de indlæg sætter bestemt tankerne igang, og jeg kan godt forstå, at respons kunne være rigtig rart efter at have lagt lidt af sit inderste ud! Lige nu synes jeg, at der så hyggeligt at læse om dine tanker i forbindelse med graviditet med to’er – vi går nemlig selv og overvejer sådan en 🙂 Mht dine ideer så får jeg bare ikke set v-logs… De to andre vil jeg til gengæld med garanti læse 🙂

  Reply
  • Plummum 6. december 2014 at 17:11

   Er helt enig. Jeg har selv ‘sværere’ ved at svare på de tunge indlæg hos andre. Mest fordi man gerne vil give noget lige så godt igen-agtigt. Dejligt at du kan lide at læse om graviditetstankerne, der naturligvis fylder en del lige nu. Og faktisk kunne jeg skrive endnu mere om netop det, hvis bare jeg havde lidt mere tid.

   Reply

Leave a Comment