Lidt egotid til mig og en lækker 30 % rabatkode til jer

I fredags stod den på julefrokost med arbejdet. I ved, sådan en der starter allerede kl. 15 med ‘leg’ og andre mere eller mindre fysiske aktiviteter. Det magtede min gravide krop ærlig talt ikke. Så da jeg fik muligheden for at smutte et par timer før middagen, mens mine kolleger fes rundt på kontorstole til kontorstoleløb og lignende, ja, så var jeg den, der var ude.

Jeg var nemlig blevet inviteret over til et PR-bureau til en styling med både Yves Rocher og Glitter. Og ærlig talt. Jeg havde mega meget brug for blot at sætte mig tilbage i stolen, mens nogen kælede for både hår og ansigt. Bare nyde, ikke yde. Det er sgu ikke så tit, der er tid til noget på den front med en 2,5 årig i hjemmet og en baby i maven. Så jeg udnyttede altså, at der er visse fordele ved at være blogger en gang imellem 🙂

Jeg var i totalt kyndige hænder og lærte endda en masse nyt. Først blev håret sat i fin 60’agtig lav hestehale med blødt fald. Simpelt, men fint. Og dernæst var det Jos (som i øvrigt også står bag denne blog, som jeg efterfølgende har luret en del på) tur til at give mit ansigt en kærlig omgang med Yves Rocher-produkterne. Jeg har aldrig brugt deres makeup-produkter før, men holy moly… Jo tryllede vitterligt det lækreste look frem, mens hun fortalte om effekter og hotte looks lige nu. Fx er lilla THE SHIT i makeup-artisternes verden netop nu. Vidste I det? Jeg fik selv lagt øjenskygge af fire forskellige farver deriblandt lilla, og effekten var dramatisk og sofistikeret, uden at øjnene blev for dominerende.

Men nok om den makeup. Jeg vil hellere give et lille tip videre til dig med tør hud i ansigtet, som jeg selv døjer en del med – især på denne tid af året Jo bemærkede det med det samme, og ekspertens råd var følgende: Afrens KUN ansigtet om aftenen og ikke om morgenen, hvor du i stedet skal bruge en mist, der skal lufttørre, før ansigtctemen kommer på. Ikke noget med at tørre med et håndklæde. Det er for voldsomt for huden. Jeg fik denne mist fra Yves Rocher med hjem, og jeg overdriver ikke når jeg skriver, at den er så lækker og allerede gør min hud mere fugtig og knap så porøs (lige nu er den i øvrigt nedsat til kun 89 kr.). Læs også Pudderdåsernes anmeldelse af misten her – de er også vilde med den. Nu til næste råd: Brug ikke scrub i ansigtet – ups, det har jeg været ret flittig til på det seneste. Det udtørrer og fjerner det naturlige fedtlag endnu mere. Brug i stedet en enzym- eller frugtsyremaske, der kan hjælpe med at gennemfugte huden. Jo anbefalede en maske fra Jurlique. Og sidst men ikke mindst. Drop så det sukker – det smadrer simpelthen din hud. Sidstnævnte blev vi så enige om måske var en lidt dum ide lige nu midt i graviditeten, hvor man ofte bare har et behov for den slags – you know? Så… sukkerdetox skal klart igangsættes efter amningen om mange måneder. Og nå ja, det kommer nok ikke som en hemmelighed, men alkohol, kaffe og sol er også ret skidt for den der stakkels hud.

Yves Rocher produkter med tal^^^Jeg er enormt konservativ, når det gælder min makeup. Jeg tror, jeg har brugt de samme produkter i over ti år. Mascara og øjenskygge fra Clinique, Foundation fra Christian Dior og så fremdeles. Men jeg gad faktisk godt være lidt bedre til at eksperimentere og udskifte – bare en gang i mellem. Jeg blev overrasket over, at Yves Rochers makeup-produkter kunne give så lækkert et look, og nu har jeg allerede surfet rundt på yvesrocher.dk for at finde ekstra. Der er jo en hel del at komme efter prismæssigt, hvis man som jeg er vant til at købe de makeup-produkter, der ligger i den helt dyre ende. Endnu en incitament til at kigge lidt i Yves Rochers retning. De har – udover at priserne generelt er lave hos dem – mange nedsatte produkter lige nu, og de sender fragtfrit, OG hvis du bruger koden CRAZYX5 får du 30 % i rabat på hele din ordre, men koden udløber i dag.

Alt på mit billede herover blev brugt på mig under stylingen, og det hele fik jeg med hjem selv. 1. Øjenskygger og rouge, 2. Foundations, 3. Pensler, 4. Botanical mist, 5. Sheer Botanical Lipsticks, 6. Øjenpen og blyant til bryn, 7. Fin highlighter med guldglimmer, 8. Mascara, der giver ekstra volumen.

Jeg er især helt tosset med de lidt gennemsigte læbestifter (nr. 5). Jeg har næsten altid røde læber til hverdag, og disse er så fine og naturlige og nu en fast del af makeup-pungen. Og mascaraen (nr. 8) kan også anbefales. Den giver ordentlig gas på vipperne – ligesom jeg bedst kan lide det. Yves rocher collage

Et indlæg, der ligger lidt udenfor bloggens normale stofområde, men morforkælelse er både skønt og tiltrængt. Noget jeg selv burde være bedre til. Og måske døjer du også med tør og ødelagt vinterhud i ansigtet?

Hvad med dig selv – er du god til at bruge luksus-/egotid på dig selv?

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 

Indeholder affiliate-links


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Anita 14. december 2014 at 20:52

  Jeg har det på samme måde, sværger ved de samme mærker, men burde nok være bedre til at kigge på andre – og mere prisvenlige – produkter. Du ser i hvert fald knaldhamrende godt ud, håber du havde en ligeså festlig aften 🙂

  Reply
  • Plummum 14. december 2014 at 21:05

   TUSIND tak, Anita 🙂 Aftenen blev ikke så lang for mit vedkommende. Jeg var hjemme kl. 22:45 – så lang tid kunne jeg holde den dag;) Ja, jeg vil faktisk forsøge at udvide min horisont lidt på den front.

   Reply

Leave a Comment