Status på de dersens plukkeveer

En kort status her fra for at følge op på mit sidste indlæg “Når man tvinges i knæ” om lidt for heftige plukkeveer og hjemmearbejdsdage. I var så søde med jeres feedback på indlægget både i private e-mails og i kommentarfeltet. Tusind tak for det!

Tre afslapningsdage med indbygget middagslur hver dag samt aflastning fra familien har gjort godt. Plukkeveererne er der stadig, og de tager lynhurtigt til i hyppighed og intensitet, hvis jeg foretager mig for meget, men de er sjældnere og niver ikke længere som for blot få dage siden. Hvile er m.a.o. the keyword! Og det passer mig storartet. Virkelig. I dag lå Blommen og jeg i sengen og puttede til kl. 8.45. Ahhh! Jeg var endda vågen længe før hende, og jeg stornyder, at hun har nået en alder, hvor sådanne stunder er mulige. Om cirka otte uger er præcis sådanne moments sat på standby i et par år igen(!), så jeg tager alt, hvad jeg kan få på den front nu.

Nu står den på pakning af min og Blommens kuffert til ikke mindre end ti dages juleferie, de sidste julegaveindkøb og muligvis et besøg på et PR-bureau inde i byen. God mandag, folkens! Psssst… hvad filan køber man til den mand, (der i øvrigt har alt), som man netop har aftalt IKKE at give andre julegaver til end en rejse til Hamborg? Bare en lille ting? Please hjælp mig lige;) Har på fornemmelsen, at der er en lille ting fra ham til mig. Og vi er ikke ude i noget for noget her, men jeg vil gerne forkæle ham lidt. Han fortjener det. Og niks, han læser næsten ikke på bloggen for tiden på grund af travlhed, så har vist ikke afsløret mig selv.

Er I helt klar til julen?

P.s. Det er røvsygt med indlæg uden billeder. Jeg ved det. Men både iPhone og spejlreflekskamera ligger ret stille disse dage. Det ligner ikke sådan en fotomus som mig, men jeg tager revanche og satser på overload af julebillede fra både Jylland og Hamborg.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

8 thoughts on “Status på de dersens plukkeveer

  1. Jeg har købt en pakke med to boxershorts og to par strømper (i et abonnement) fra OrganicBasics. Jeg fik det til 199 med koden OBxTWINPEAKS. Jeg glæder mig meget til at give min kæreste det. Det er super blødt. Og meget basic.

    1. Fed pris og god gave:) Vi fik faktisk klaret en lille have til ham faren i dag. Tør ikke skrive hvad I frygt for, at han alligevel bevæger sig herind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.