Nyt job, graviditet, jernkvalme, bilferie, ny blog…

…er blot få af de elementer, som mit 2014 har indeholdt. Hermed en ultrakort opgørelse over året der gik i tekst og billeder.

 1. Jeg startede nyt job faktisk lige som kalenderen skiftede fra 2013 til 2014. Det tog en hel del fokus fra bloggen, fordi det kræver en god del energi at starte et nyt sted, lære nye kolleger at kende, komme ind i arbejdsrutinen etc. Meget mere energi, end jeg havde forestillet mig. Men skiftet var på alle måder det helt rette.
 2. Den lille Blomme fik e n d e l i g plads i vuggestuen som 1 år og 8 måneder gammel tumling (hurra, for alenlange ventelister!). Pladsen kom til os under en måned efter, jeg startede nyt job. Holy shit, det var stressende at køre hende ind i vuggestuen, mens jeg samtidig skulle passe min nye stilling. Slet slet ikke optimalt, men det hele lykkedes med lidt krumspring hist og her fra både min og Kaspers side.
 3. I juni måned kunne vi konstatere min anden graviditet og blev overvældet af vanvittig lykke for anden gang på den konto. Et emne, der stadig fylder en hel del på bloggen. Naturligt nok.
 4. Jeg kæmpede med 2,5 måneders jernkvalme og kastede op i en uendelighed, mens jeg lå ude på toiletgulvet på mit arbejde. Ja, det var en metode, jeg synes virkede. Jeg havde simpelthen ikke kræfterne til at løfte mig op til toilettet.
 5. Vi købte en bil. Noget vi har talt om at gøre i mange år, men alligevel altid udsat. En dag fik vi nok af at slæbe dagligvareindkøbene hjem ved hjælp af Blommens klapvogn, nok af at skulle hentes af diverse familie, når vi skulle på besøg etc. Vi smed pengene efter et ordentligt lokum af en Ford Mondeo. Vi er muligvis ikke de arketypiske Mondeo-ejere, men hold da magle. Vi knuselsker den bil og al den frihed den giver os. Det kan slet ikke gøres op i penge.
 6. Vi – Blommen, Kasper og jeg – kørte på vores første bilferie sammen ever hele vejen til Toscana. Det var fedt at gøre sammen som familie – afgjort. Men der kommer alligevel til at gå rigtig mange år, før det skal afprøves igen. Og så vil jeg blot lige advare dig. KØR ALDRIG PÅ BILFERIE, MENS DIN GRAVIDITETSKVALME STÅR PÅ! Fy for den lede.
 7. I Toscana tog jeg faktisk en beslutning om at lukke bloggen. Sådan helt. Bum. Jeg var på det rene med, at jeg ville hjem og afslutte de aftaler, jeg nu engang havde kørende med diverse virksomheder og skrive det definitive ‘Nu lukker plummum.dk ned-indlæg’. Men pludselig kom glæden ved bloggen igen, og den er egentlig kun vokset siden (indrømmet – perioderne med bloglede er stadig at finde). Jeg aner ikke, hvad der vendte mine tanker.
 8. Kasper og jeg startede sammen en ny blog: familienmadglad.dk – et projekt, vi havde talt om i flere år. Den ligger desværre stille p.t. pga. manglende tid, men det er vores klare mål at komme på fuld tryk igen så hurtigt som muligt. Det tager enorme mængder tid at have en madblog, hvis man er lidt perfektionistisk, som nogle af os er… og somme tider lider lidt under. Si’r det bare.

Det var kort og kontant. Året har naturligvis budt på meget mere end ovenstående – både af det gode og det dårlige, og ikke alle emner tåler at blive delt på bloggen – men alle otte punkter har på en eller anden måde indprentet sig i vores lille familie. Hvad har jeres 2014 budt på?

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’.

IMG_0213IMG_9441IMG_9786 IMG_9704 IMG_9751 P1010157 P1010118 P1010189 IMG_9048-002

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Sofie Eilersen 23. december 2014 at 23:30

  Dejligt at du ikke alligevel kunne stoppe helt med at blogge, og vendte stærkt tilbage til Blogland! 😀

  Reply
 • Marie 24. december 2014 at 7:49

  Tak for et kort resumé for nye læsere 🙂 Jeg har kun været en del af Blogland i ca. 2½ måned, og meldte mig faktisk først ind, da jeg startede min egen blog.

  Startskuddet til min egen blog kom pga. en tragisk hændelse, som pt. stadig er for privat til at blive delt på bloggen. Men bloggen har givet mig et frirum – og et sted med masser af Marie tid.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Reply

Leave a Comment