Fra Mors til Hamborg

Mæt på indtryk og ikke mindst tonsvis af julemad forlader vi nu det nordlige Jylland for at tilbringe en uge i millionbyen Hamborg. Vi glæder os. Meget. Og jeg håber, at mine forventninger til byens formåen bliver indfriet. De er ret høje efterhånden, og det er maaaange år siden, jeg sidst har haft et pitstop der. Send gerne flere gode råd og tips i vores retning her på falderebet.

Jeg skrev i går, at jeg trak blogstikket mere eller mindre de næste syv dage, og det er stadig min intention. Men jeg havde lige et kort øjeblik alene, som jeg tilegner bloggen. I perioder har det nærmest en terapeutisk virkning på mig at skrive herinde, at interagere med jer og hvad der ellers hører til blogger-virket. Andre perioder har det slet ikke. Tværtimod. Men nuværende periode er af førstnævnte karakter.

Herunder lidt stemningsbilleder fra de sidste par dage på Mors.

IMG_1195^^^Blommen med sin fine leohue med ører købt i H&M for få dage siden for noget, der lignede 60 kr. IMG_1207

^^^Jeg er helt tosset med udsigten fra mine svigerforældres hus. De bor i første række med udsigt over Limfjorden mod Glyngøre. Så smukt. IMG_1205 ^^^Og endnu et udsigtsbillede fra husets førstesal.  IMG_1200 ^^^Jul foran entrédøren. IMG_1197

^^^Blommen i hendes lange vinterfrakke fra TicketOutdoor, som jeg netop har fået en mail fra, fordi de startede deres udsalg i nat med 30 % rabat på nuværende kollektion og op til 60 % på ældre kollektioner. Se det hele herIMG_1192

^^^Den længeventede sne kom endelig… det samme gjorde kulden. Vores snevandring blev derfor ganske kort i forhold til planlagt.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Kig i øvrigt ind i morgen, hvor jeg har planlagt et indlæg til jer om gode amme-essentials med en lækker rabatkode.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Fra Mors til Hamborg

  1. Rigtig god ferie til jer! Nyd den og Hamborg!
    Kom lige til at tænke på, at vi har spist i en pakistansk restaurant en gang, hvor man blandt andet også traditionelt kunne ligge ned for at spise, og hvor tjenerne altid tog skoene af, når de kom ind på området. Men det er måske ikke liiige det, din krop har lyst til? ;D (Man kunne også sidde ved borde. Men det er jo ikke lige så sjovt.)

    1. Lyder sjovt, men nej nok ikke liiige min yndlingsstilling p.t. 😀 Og tusind tak. Håber, du nyder juledagene!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.