Gode amme-essentials er et must og en lækker rabatkode til jer

Selvom jeg har haft lyst til at storshoppe alle mulige lækre gravidkjoler her op til jul og nytår, så har jeg simpelthen lovet mig selv, at jeg ikke skal købe mere tøj, der decideret er beregnet til os, der render rundt med voksende maver. Der er halvanden måned til min termin, og derfor er det klart smartere af mig at begynde at lade blikket søge mod mere ammevenlige items. Jeg kan endda passe det meste af min oprindelige garderobe stadig, fordi jeg åbenbart ikke er typen, der bliver særlig stor, når jeg er gravid. Men uhhh altså. Der er simpelthen ikke noget smukkere end en gravid mave fremhævet af en smuk gravidkjole… og for filan hvor er der mange lækre blondesager netop nu, som jeg godt gad eje.

Det er et must med ordentlige amme-essentials. Mærk dig mine ord. Dermed ikke sagt, at du behøver at gå ud og købe en helt ny garderobe i dyre domme, men en god amme-bh, et par ammetoppe og ikke mindst ammeindlæg er simpelthen uundværlige, hvis du spørger mig. Jeg prøvede på egen krop at sidde der på Riget med en lille, nyfødt Blomme i tøj, der absolut ikke var ammevenligt. Usandsynligt irriterende, når det hele skulle gå lidt stærkt, og ligeså irriterende, når besøgende gæster på hospitalet gloede deres øjne lange, fordi mor her nærmest smed alt klunset for at få mælkebabberne ud i det fri en fart.

Jeg har samlet nogle must have amme-items i collagen herunder – alle fra Strut, som jeg har handlet en hel del graviditetstøj i de sidste mange måneder – se selv herher, her, her, her og her. Jeg vil helt sikkert også anskaffe mig et par lækre ammevenlige kjoler, og jeg er allerede så småt begyndt. Hvis amningen strækker sig over 13 måneder igen, er der jo rig mulighed for at få tøjet brugt flittigt – og det meste ammetøj kan jo i øvrigt bruges efter amningen slutter også. Det handler i virkeligheden blot om at købe kjoler og bluser, der har en lynlås foran, dyb v-udskæring eller en knaplukning, der hjælper dig med at få de der bryster ud på elegant vis, så du undgår at flashe babs og nutte til hele byen, når du fx har vovet dig på café med baby eller må nødamme på en bænk midt i byen (ja, det sker jo faktisk en gang imellem). Todelte sæt er også geniale – både nederdel og bukser sat sammen med en top. Sørg blot for ammetoppen indenunder, så du ikke behøver at vise hele maveskindet frem, når du river blusen op.

Strutshop har de været så søde at give mig en rabatkode specielt til jer læsere, der gælder på alt tøj i hele webshoppen (minus undertøj og strømpebukser). Koden hedder STRUTJUL og giver 30 % rabat fra den 27.12 til den 30.12. Tjek hele sortimentet ud her og se om I ikke kan finde lidt lækkert. Der er pæne styles til alle – gravide, ammende, baby eller fx bare til dig, der mangler en lækker cardi i uld. Og for god ordens skyld. Strutshop har ikke sponsoreret det her indlæg, men blot spurgt om det kunne tænkes, at mine læsere ville have interesse i en rabatkode. Og det mente jeg jo nok, at I ville.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 

amme collage1. Sort ammetop, grå ammetop, 2. Ammebluse med skjult lynlås i peplum, 3. Ammeinlæg i silke/bomuld, 4. Praktisk microfiber-ammebh, 5. Fin blonde-ammebh med matchende trusser.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Simone 27. december 2014 at 13:58

  Sikke et godt, Signe. Jeg mangler stadig at kaste mig over alle mama-nødvendighederne, inden jeg har termin om to måneders tid.
  Ved du om rabatkoden ikke gælder ammetoppe og bh’er? Den siger i alle tilfælde, at den ikke gælder på den varekategori, når jeg indtaster den.
  Jeg håber, I får en dejlig tur til Hamborg 🙂

  Reply
 • Simone 27. december 2014 at 14:15

  Sikke et godt tip, Signe. Jeg mangler stadig at kaste mig over alle mama-nødvendighederne, inden jeg har termin om to måneders tid.
  Ved du om rabatkoden ikke gælder ammetoppe og bh’er? Den siger i alle tilfælde, at den ikke gælder på den varekategori, når jeg indtaster den.
  Jeg håber, I får en dejlig tur til Hamborg 🙂

  Reply
  • Plummum 27. december 2014 at 18:05

   Hmm, den burde gælde på alt. Jeg undersøger straks.

   Reply
   • Strutshop 27. december 2014 at 19:50

    Rabatten gælder på alt vente- og ammetøj, men ikke undertøj eller strømpebukser, desværre.

    Reply
 • Simone 27. december 2014 at 16:34

  Hej
  Jeg kan desværre ikke få koden til at virke

  Reply
  • Plummum 27. december 2014 at 18:06

   Åh, hvor irriterende. Jeg spørger Strut asap.

   Reply
  • Louise 30. december 2014 at 9:11

   Koden virker heller ikke for mig….

   Reply

Leave a Comment