Så er der billige og bløde leo-huer til mor og barn

twinsforfunEt lille tip direkte fra sofaen, hvor jeg spenderer en del tid p.t. Den anden dag fik Blommen og jeg to leo-huer ind ad brevsprækken fra MILK Copenhagen. Huerne er så lækre med 20% Angora og 10 % uld i, og de holder fint ørerne varme.

Selvom billederne kunne tyde på noget andet, er det altså ikke fordi jeg stræber efter, at min datter og jeg skal gå i ens tøj sådan på daglige basis. Slet ikke. Men der er altså en lille bestemt dame, der insisterer kraftigt på, at have sin grå uldfrakke på, hvis moderen har sin på, og så må det blive sådan. Så nogle gange ligner vi hinanden en hel del i påklædning, når vi bevæger os ud i kulden 😉

Huerne er udsolgt på MILKs egen webshop, men de fås lige her på udsalg til næsten ingen penge (60 kr.) Huerne findes ikke i voksenstørrelse, men en str. 3 er rigelig stor til mit hoved.

Og nu vi er ved MILK. Har I set, at de i dag startede slutspurtsudsalg med minus 70 % over hele linjen. Tøjet er med andre ord blevet crazy billigt derinde. Billigere end H&M. Si’r det bare. Find alt tøjet her.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

IMG_1535Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Indeholder affiliate-link

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

9 thoughts on “Så er der billige og bløde leo-huer til mor og barn

  1. Hvor er I søde 🙂
    Det er da bare den skønneste hue – må vist lige lure lidt mere på MILK.

    Den lille frøken er også meget stolt hvis hun i ny og næ har en matchende bluse på med mor (sjovt nok også fra MILK) 🙂

    Kh Lou

    1. Jeg kan næsten ikke forsvare flere køb p.t. med alt det jeg har shoppet til mig selv, til Blommen og til lillesøs. Men nui, jeg er fristet, for der er meget godt derinde – også i str. 92 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.