Jeg plejer ikke at dyrke modeugen…

…særlig meget. Og det gør jeg som sådan heller ikke denne gang med et energiniveau, der efterhånden er lig nul, og hvor jeg stadig skal hvile så meget som muligt i følge min læge. Dog er jeg ikke så nervøs mere for plukkeveerne, da jeg jo faktisk er inden for terminsområdet og derfor har en færdigbagt baby i mavsen. Men tilbage på sporet, der handlede om det med at dyrke modeugen eller ej. Tiden er aldrig til det, og når jeg ikke lige er på barsel som nu, så er der altså et job, der kommer i første række. Derudover kan hele kindkysserræset være ganske trættende i længden, så jeg deltager altid med måde.

Men i søndags tillod jeg mig at efterlade Kasper og Blomme hjemme for at bruge nogle timer på CIFF Kids i Forum og for at deltage i et par blogevents og ikke mindst for at se nærmere på efterårsmoden til ungerne, som først rammer butikkerne om mange måneder.

Som altid blev jeg fristet over evne af de drønlækre kollektioner. Godt man ikke kan købe noget til de messer. Jeg ville simpelthen ikke kunne styre mig selv.

Det vil absolut ikke give mening at vise tøjet frem på bloggen nu. Hverken for jer eller mig. Det er i virkeligheden heller ikke helt min blogs stil med den ene analyse efter den anden af utallige kollektioner i douche farver, jeg stødte på undervejs. Det kan I finde så mange andre steder i blogland. Jeg er meget mere til at tøjet vises in action, når den tid kommer. Så blot et par stemningsbilleder fra messen, hvor jeg til behagelig info fik spist en del og var glad, hver gang jeg øjnede en stol, jeg kunne placere mit tunge korpus på. Man er vel højgravid 🙂 Dem var der heldigvis mange af. Stole vel og mærke. Ikke tunge korpuser (dem er der nemlig ikke så mange af under modeugen, hvis du skulle være i tvivl).

IMG_1604IMG_1626 IMG_1602 IMG_1622CIFF Kids trendshow er altid spækket med søde og smilende børn, der spankulerer op og ned af catwalk’en i de fineste outfits. Arhmen, altså. Min hormonfyldte krop gør det ikke nemt. Jeg var ved at fælde en tåre mange gange under det show.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment