V E N T E T I D E N

Jeg må indrømme, at indeværende periode nu med fire dage til termin er en smule… speciel. Jeg har lidt en følelse af at skulle til en stor eksamen – mit livs største i virkeligheden. Eller måske som at skulle op og forsvare mit speciale en gang til. Denne gang er der bare en ubekendt faktor mere. Tiden for hvornår specialet skal forsvares. Min vejleder kan ringe anytime – også om natten – for at sige, at nu sidder han og censor klar ude på uni og venter kun på mig. Men taskerne er pakket, og jeg har min mestringsstrategi i den mentale rygsæk. Jeg er klar!

Og jeg er ude igen. Skal forkæles med en omgang frisør og jeg har stoooore beslutninger at gøre nu. Pandehår eller ikke pandehår? Vilde sager her en onsdag formiddag.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

4 thoughts on “V E N T E T I D E N

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.