Fra need til nice to have

Listen med punkterne over need to have-sager før babysøsters ankomst er vist efterhånden udtømt. Befriende. Vi har endda fået styr på babydynen. Ja, vi købte selvfølgelig en ny for få dage siden, nu hvor de to gamle var pistvæk. Og sørme, om vi ikke fandt de forsvundne dyner i kælderen i går aftes. Arhmen for filan. Så nu har vi hele tre økologiske af slagsen. Great.

Men tilbage til babyklar-listen. På den står nu en lang række nice and wish to have-punkter, som jeg passende kunne ønske mig i barselsgave i stedet for at købe selv. Men jeg kan ikke helt lade være. Således måtte denne ultrafine nusseklud fra By Heritage klikkes hjem den anden aften, og den er netop landet hos mig. Den har simpelthen det fineste udtryk. Jeg har købt nussekaninen lige her, og nu venter den blot på, at den skal passe på lillesøster i Leander-vuggen, som vi også fandt frem i går aftes.

Vente vente.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

(null)


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Mette Lindberg 12. februar 2015 at 12:08

  Gad vide om du egentlig har sådan en need-to-have liste her på bloggen.

  Hilsen Mette
  En kommende mor

  Reply
 • Lika 12. februar 2015 at 14:52

  Hvor er den sød.

  Hvad har du haft af ting og sager (tøj mv.) som du ikke har kunne undvære, dengang du var gravid med din første datter? Jeg er selv ved at skabe mig et overblik, men synes det er svært at finde ud af hvor meget tøj man skal have i hver størrelse.

  Reply

Leave a Comment