Mor til to

Jeg skylder vist lige en lille update. Pludselig blev her nemlig lidt forladt. Til de af jer der endnu ikke har opdaget det, så kan jeg fortælle, at jeg i onsdags for en uge siden blev mor til to. Det er helt vidunderligt og disse dage er ganske magiske. Intet mindre. Derfor er her stille. Og det bliver der ved med at være lidt endnu. Jeg fokuserer min energi på den anden side af skærmen disse dage. Og nyder at have Kasper ved min side hver dag her under hans første, korte barsel.

Vi mødes igen herinde snart, kære læsere:) Og indtil da så kan jeg ikke helt holde fingrene fra min Instagram, hvor I kan finde mig under navnet @plummum.

Kys S

(null)

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

3 thoughts on “Mor til to

  1. STORT tillykke, har sådan tænkt på dig, og var godt klar over, hvorfor her var stille..
    Håber du havde en nem fødsel ved jo hvor bange du har været ind i mellem..
    Glæder mig så meget til at høre mere, når du får tid, jeg er ikke på IG..
    Endnu en gang tillykke.. 🙂

  2. Stort tillykke med den lille ny! Klart der er stille herinde, sådan skal det være! Glæder mig til at høre om din fødsel, når du har tid og overskud ☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.