Lidt om hverdagen med to børn, blå bryster og … ja, bare nyt fra barselsboble-land

Som jeg havde forudset, blev bloggen meget stille i en længere periode. Egentlig er det ikke fordi, jeg ikke har haft tiden til at sætte mig ned foran tasterne og skrive et lille indlæg i ny og næ. Jeg havde simpelthen bare et stort behov for at holde fast i de magiske dage – de føltes faktisk fuldkommen magiske (også retrospektivt) – som vi havde sammen som familie lige efter lillesøsters ankomst. Og af princip valgte jeg bloggen helt fra for at undgå mulig spildtid.

Indtil nu er lillesøster utrolig god ved os… og ved mig. Hun er mild og sindssygt dejlig. Og jeg er truly IN LOVE once again. Jovist jeg bliver lidt mat i koderne som dagen skrider frem, men mit overskud er et helt andet end efter Blommens ankomst – af flere årsager, som må få sin plads på bloggen en anden dag.

Og hverdagen, som den nok kommer til at se ud det næste års tid, er nu startet. Kasper er tilbage på pinden på kontoret og afleverer for det meste et styk Blomme i vuggestuen hver morgen, og jeg henter hende tidligt med lillesøster under armen (…eller altså liggende i barnevognen). Den rutine skal liiiige læres, når der skal kordineres med søvn og amning, skift af lortebleer etc. Thank God for at vi kun har ét blebarn og ikke to, der skal have pudret nummergøjen i tide og utide.

Nå men, jeg ville jo egentlig bare stikke mit virtuelle hoved ind og fortælle, at jeg er her endnu. Jeg har – ikke så sært – 117 ting i blogærmet, og det kommer på løbende, når tid er. Lige nu vil jeg kaste mig over mit nuværende strikkeprojekt – et par bløde, rosa blebukser, der snart er færdige – og endnu engang kaste mig blik på et par villaer, som muuuuuligvis kunne komme til at danne de fysiske rammer om vores familie de næste mange, mange, mange år. Og dernæst er jeg sikker på, at minien vågner op til amning, som i øvrigt kører sk*** godt og har gjort det fra day one – hvis man naturligvis tæller kæmpe (jo, de er ret gigantiske og ved at springe) blå og voldømme bryster med sår fra 😉 Jeg er i øvrigt en af de typer, der elsker amningen og gerne nupper 13 måneder igen, som med Blommen, hvis det passer både lillesøster og mig.

God torsdag, d’ damer.

Lidt skud fra Instagram (hvor I kan finde mig under profilnavnet @plummum) fra de sidste par dage.

S

(null)

Kombivognen, I kan se på billederne, er i øvrigt fra OrbitBaby. Den kommer til at fylde lidt herinde i ny og næ. Vi har nemlig sagt ja til at være ambassadører for den og tester dens funktioner over de næste sådan cirka tre år:)

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

8 thoughts on “Lidt om hverdagen med to børn, blå bryster og … ja, bare nyt fra barselsboble-land

  1. Hvor lyder det hele dejligt! Glæder mig til at se flere billeder af den lille i fremtiden!

  2. Hvor lyder det bare dejligt Signe! Det lyder til at du/I nyder det, og fedt at amningen bare kører.
    Hvor kigger I på villaer? Det der med hus er en dejlig ting;)

    1. Uh, tør ikke engang fortælle det lige nu. Er bange for at jinxe noget;) Men ja, hus med have kunne være ret skønt!

  3. Forstår godt I længes efter hus med have..
    Yngstesøn og svigerdatter har Amalie, der bliver et år i næste måned, de flyttede i skønt hus med stor have ½ år før Amalie blev født, de glæder sig til sommer, hvor hun for alvor får glæde af det, og selv kan løbe ud og ind, og haven er helt lukket med hegn og port, så hun kan ikke komme ud på vejen….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.