Suttetræning

Vi suttetræner en hel del her på matriklen. Og her er altså tale om træning med narresutten og ikke træning i sutning på mors attributter (den del kører upåklageligt). Suttetræningen går indtil videre fint. Og hurra for det. Vi er langt fra i mål, men ser fremskridt. Jeg er åbenbart ikke typen, der får børn med hang til narresut. De vil have den ægte vare.

Og jeg har nævnt det før. Jeg har ikke i sinde at agere levende sut igen i sådan cirka 13 måneder i træk. Næh. Jeg er all in for attechment parenting, hvor narresutten ikke nødvendigvis hyldes, men denne gang er jeg helt opsat på at få projektet til at lykkes, og den store ja-hat, som min sundhedsplejerske har bedt mig tage på, sidder stadig solidt plantet på mit hoved. Efter at have været igennem et hav af sutter fra anatomiske over symmetriske til runde er den rigtige form endda fundet. Her hjemme kører vi nu kun med den gode, gammeldags runde form, som jeg har bestilt et mindre lager af med diverse underlige tekster på 😉

Sutterne er købt på Navnesutten.dk (ikke sponsoreret).

Ok, et helt indlæg om sutter og suttetræning. Hvem sagde barselsboble? Hvordan suttetrænede I jeres børn? Eller var i typerne, der fik børn, som elskede sutten fra day one? Del ud, venner 🙂

Kys S

IMG_2072


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Ida 18. marts 2015 at 20:44

  Her tog Penny sutten til sig, da vi fulgte et råd om at vippe den lidt, så den rørte ganen. Så tog hun den til sig, i stedet for at spytte den ud.
  Hvis hun er tilhænger af runde sutter skal du næsten lige kigge på dem her i de skønneste farver:http://sundesutter.dk/shop/runde-sutter-16s1.html

  Reply
  • Plummum 18. marts 2015 at 20:50

   Det trick bruger jeg også. Det virker somme tider, somme tider ikke. Ja, de er fine de retrosutter.

   Reply
 • Østfronten 18. marts 2015 at 20:58

  Kæmpe suttefan herhjemme fra dag 1 – men de tunge natursutter var alt for voldsomme og store for hende at holde på selv, så NUK-sutter blev et kæmpe hit for os. De er lette og former sig fint om munden.

  Reply
 • Camilla 18. marts 2015 at 21:01

  Ja jeg har desværre ingen gode råd:-/ vi kører med 4 suttefornægtende barn! Vi har prøvet til med forskellige sutter, men måske vi ikke har været vedholdende nok…… Så har vi i det mindste heller ikke kampen når de skal fravænnes;-)

  Reply
 • Daniella 18. marts 2015 at 21:09

  Dejligt med et helt indlæg om sutter og livet på barsel. 😀 Som barslende mor er det skønt at læse om.

  Jeg producerede en søn som ikke har forstået konceptet med narresut (han er næsten 6 mdr gammel og tror at en narresut er noget man skal gnave i som Skipper Skræk med hans pibe).
  De første 10-12 uger suttede han dog glædeligt i hans mor bryster non-stop hvis han fik lov…
  Efter en mindre kamp blev han vænnet af med den vane, men narresutten blev han aldrig venner med…

  Reply
 • Emili 18. marts 2015 at 21:33

  Saxo elskede sutten fra day one og indtil han var 6 mdr. Derefter stoppede han fra den ene dag til den anden. Jeg har også ageret levende sut (det ved du) og nøj det har været irriterende. MEN nu hvor vi ude på den anden side, synes jeg at det er så skønt at han ingen sut bruger. Knus til jer

  Reply
 • Maiken 18. marts 2015 at 21:37

  Theo har ikke været udpræget vild med sutter.. Han vil også hellere lege mælkeigle på mig. Han har endda lige haft en måned, hvor han slet ikke har villet have sut. Det løste sig dog, da jeg fandt en meget bred, kort sut i str. 6 mdr (han er kun 3) til ham. Endda den billigste fra fakta. Den hapser han uden tøven. Og hvor er det rart!

  Reply

Leave a Comment