Update af babys basisgarderobe til billige penge

For et par dage siden bestilte jeg lidt basissager til lillesøster fra svenske Lindex, som landede i postkassen i går. Jeg er først for nylig blevet bekendt med, at Lindex også laver babytøj. Men hurra for det. Jeg manglede virkelig et highstreet-brand med pænt og helt basic babytøj til få penge. I ved, et af de mærker man kan fylde godt op af, hver gang man mangler, uden at blive helt ruineret af bittesmå bodyer til 250 kr. stykket. Og ærlig talt så er det altså lang tid siden, jeg har fundet pænt basistøj til baby i fx H&M. Synes de plejer at være bedre, end det er tilfældet p.t.

Jeg endte med at bestille tre bodyer med polkadots og tre leggings i neutrale farver for kun 42 EUR inklusiv portoen. Tøjet, som alt sammen er fremstillet i en organisk bomuldsblend, skal selvfølgelig styles med vores hjemmestrik, små lette bomulds-bloomers osv. Find kollektionen her.

Blot et lille tip. Hvor køber I helst basistøj til jeres børn, når det ikke skal koste en bondegård?

(null)

Kys S

P.s. I er måske flere, der har lagt mærke til, at billedstilen herinde er en lidt anden end vanligt. Sagen er den, at jeg sjældent har tid til at tage spejlreflekskameraet i brug for tiden, når babypleje, tumlingeleg, salg af lejlighed etc. skal gå op i en højere enhed. Derfor bruger jeg mobilen i stedet – både til billeder og til at blogge fra. Det piner mig en smule at gå på kompromis med billedernes kvalitet og udseende – sådan på fast basis. Men. Det det må være sådan eller slet ikke blogging. Så jeg vælger mobilbillederne 🙂


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

 • Anne 22. marts 2015 at 16:01

  Det er da faktisk ufatteligt pænt, Spændt på kvaliteten til den pris. Det må du måske lige nævne lidt om en anden gang.

  Ps. Jeg er flyttet fra mikro byhus til hus m have som det spurgte til tidligere og det der er kommet allermest bag på mig er, at det i sommer halvåret kræver præcis lige så meget tid at holde en have (og jeg er ikke allergisk overfor ukrudt) som det gør at holde huset indenfor. Det er et virkelig stort arbejde med sådan en have, hvis den bare skal være sådan nogenlunde hæderlig.

  Anne

  Reply
 • Anne 22. marts 2015 at 16:12

  Det er virkelig pænt. Spændt på kvaliteten til prisen. Det kan du måske nævne lidt om i en senere bogpost 🙂

  Reply
 • Julie 22. marts 2015 at 17:27

  Så fint det du har købt. Jeg køber til begge børn hos Nextdirect. Prøv at Google det, for jeg kan ikke huske den præcise adresse. Man skal lede længe efter de gode ting, men det er billigere og meget bedre kvalitet end H&M. Det holder sig pænt vask efter vask efter vask. Jeg køber stortset alt ungernes tøj derfra!

  Reply
  • camilla // Olinesmor 23. marts 2015 at 8:57

   Tak for tip. De har da nogle sindsyge fine ting. Har allerede lagt en bestilling.

   Reply
 • camilla // Olinesmor 23. marts 2015 at 8:53

  Elsker Lindex, og blev ligesom dig meget overrasket over deres lækre baby udvalg og så end da i økologisk bomuld.

  Glæder mig til for alvor at teste kvaliteten.

  Reply
 • Anja 23. marts 2015 at 13:24

  Ja, Lindex laver meget fint til baby, og god kvalitet. De er dog knap så gode til det når de bliver størr,e synes jeg. Men nogle der også laver fint til baby til god pris er Kappahl, og det er også god kvalitet. Jeg bor i Norge hvor de har masser af butikker, men tror også det kan bestilles via net.

  Reply
 • Line 23. marts 2015 at 13:24

  Lindex er virkelig god kvalitet. Jeg genbruger mange bodyer nu her som er fra storebror og de er stadig bløde og pæne i farverne til forskel fra meget af det andet dyre (mærke)tøj jeg har gemt. Og så er der jo ofte 3 for 2’s pris.

  Reply
 • kristine 26. marts 2015 at 19:51

  Zara har også super fint og relativt billigt baby og børnetøj 🙂

  Reply

Leave a Comment