Bær din baby gennem barslen

Barslen, som på langt de fleste punkter er helt anderledes end min første, kører for fulde gardiner, og de fleste dage når jeg knapt at se mig om, før klokken igen passerer 21 og jeg endnu engang er nødt til at tænke på at lægge hovedet på puden, hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at stå oprejst hele næste dag. 

Men hold k*** hvor jeg nyder den. Barslen. Nyder timerne alene med Baby F, besøgene af veninderne og turene med barnevognen i mit hood. Det mest stressende tidspunkt på dagen opstår, når jeg henter Blommen og dernæst er alene med begge piger, indtil Kasper kommer fra arbejde nogle timer senere. Holy Moly. At tilfredsstille to piger med SÅ divergerende behov kan være svært. Meget svært. Men det læres stille og roligt, og det bliver bedre, jo større lillesøster bliver, og jo mere hendes plads i familien etableres. Kan I kende det, jer med mere end ét barn? 

I går kom skønne Signe forbi os med sin lille babysøn til nogle timer med hygge og naturligvis indtagelse af masser af hvide kulhydrater og kaffe;) 

Hvis I ikke allerede følger hendes blog, så kan jeg anbefale jer at smutte forbi den. Der er masser af inspiration at finde til hverdagslivet med børn i byen, og så er hun genial til at grave gode og ekstremt billige fund frem på eBay, som hun lystigt tipper om. Se selv disse My Little Pony lækkerheder, der ville tilfredsstille de fleste små piger (ja, eller drenge). 

Senere på dagen kom Stine forbi til et hurtigt barselsbesøg med lækre Whoopies (har I smagt dem? Det bør I. Yum). og et sæt ekstra arme til tebrygning, hjælp til Blommen og lillesøster. Tak Stine. Jeg gør gengæld lige om lidt, når det er din tur<3 

Stine havde en vikle med til mig fra Je Porte Mon Bebe, som hun også lige nåede at give mig et kursus i. Vupti, vupti, bum og pludselig var jeg udstyret med 4,6 meter stof rundt om kroppen med isiddende frøbaby i kyssehøjde. Det endte med, at lillesøster tog en to timer lang lur i viklen, mens jeg for en gangs skyld hjalp Kasper med at lave aftensmaden OG vi spiste tilmed sammen ved bordet alle sammen. Skønt. Jeg håber, jeg får ligeså meget held med viklen i dag uden Stines hjælp. 

Det kan anbefales med sådan en sag. Jeg har købt den her fra Strut, hvor den findes i to forskellige versioner til meget rimelige penge og i fine farver. Jeg købte basisviklen til 350 kr., som kan bære op til 10 kg. Den klassiske vikle fra JPMBB er kraftigere, længere og kan bære op til 14 kg. Den er god, hvis du ikke har tænkt dig senere at bruge ergonomisk bæresele, som jeg har tænkt mig at skifte over til om nogle måneder. Husk, at Strut giver kyndig vejledning i korrekt brug af viklen. Det er ikke helt nemt at bruge den de første par gange, og det er jo helt essentielt, at baby bæres rigtigt. Så smut forbi den fysiske butik og få fuld service for pengene. 

Et rodet indlæg med barselstanker, en bloganbefaling og tip til en god vikle:) 

I’m out. Kys S 

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Tea 27. marts 2015 at 7:26

  Sikke et dejligt indlæg. Venter selv en lille tut til sommer og har en to årig i forvejen. Brugte heller ikke vikle i sidste barsel, men er virkelig hooked denne gang. Må vist ind i strut. Vi er netop flyttet i hus på næsten landet og jeg glæder mig for vildt til barsel, med lange gåture i frisk luft

  Reply
 • Østfronten 27. marts 2015 at 9:29

  Det var så lidt! Og dejligt at se jer alle <3
  … og altså. Barselsgæsters job er at gøre livet lidt lettere for den barslende ved at medbringe lidt at spise og drikke, brygge kaffen og teen og generelt aflaste. Synes jeg 🙂 Og det er kun dejligt at kunne hjælpe en lillebitte smule.

  Reply

Leave a Comment