Vind gavekort på 700 kr. til Name It

dress_up-01

Indlægget er skrevet i samarbejde med Name It. Ord og holdninger er mine. 

Børnetøjs-brandet Name It har lanceret et e-univers, Inspired by Kids, som skal inspirere børnefamilier i Danmark til en endnu sjovere og hyggeligere hverdag. På det nye site får forældre serveret ideer, nyheder, tips og trends inden for fire forskellige kategorier nemlig mad, ferie, mode og aktiviteter.

Sitet fungerer som en hybrid mellem en blog og et onlinemagasin, og p.t. består redaktionen af syv dygtige skribenter, der alle er forældre. Sitet er med andre ord inspireret af børn og skrevet af forældre til forældre. Der kommer løbende nye artikler på sitet, og det kan betale sig at tjekke det ud i ny og næ. Hvem af os mangler ikke en gang imellem inspiration til aftensmaden i børnefamilien, tips til den bedste familieferie, ideer til krea-sysler eller måske gode shoppetips?

Jeg har nu surfet rundt på sitet ad flere omgange, og er faldet over flere artikler, som jeg har fundet ekstra relevante for mig. Fx denne, der giver dig opskrifter til lækre ulvetimehapsere (alt for en nemmere ulbvetime, right?), eller denne miniguide til børneferien i Berlin (som vi selv ELSKER som børneby) eller hvad med en opskrift på gammeldags fastelavnsboller (yum), som du kan bage sammen med dit barn?

Name It vil naturligvis meget gerne have sitet til at inspirere så mange som muligt af jer, og derfor vil de forkæle en heldig læser med et gavekort på 700 kr. som kan bruges i enten en af Name Its fysiske butikker eller i webshoppen.

For at deltage i konkurrencen om gavekortet skal I derfor smutte ind på det nye site, som du finder her. Surf lidt rundt og skriv så herunder i en kommentar, hvilken artikel, du finder særligt interessant. I må meget gerne like indlægget på den blå Facebook-knap her under indlægget, men det er naturligvis intet krav.

Jeg trækker en vinder af gavekortet den 6. april. Good luck!

01 oldemors_fastelavnsboller_nameit_06 01-1Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

122 thoughts on “Vind gavekort på 700 kr. til Name It

 1. jeg er vild med artiklen om ferier i Danmark.. Alt for sjældent man får opridset de små perler der ligger få (og børnevenlige) timers kørsel væk..

 2. Hej.
  Jeg synes, for mit vedkomne, at “Det mest nødvendige til din nyfødte” var det mest interessante eller jeg vil nærmere sige mest relevante indlæg på deres nye site. Min lille datter kom nemlig til verden d 6 marts og jeg har været igennem et ton af “must have” lister til nyfødte.

  Jeg købte og købte.. Jeg ville jo ikke stå og mangle alt muligt. Men nøøj, hvor er det gået op for mig at jeg har investeret i alt for meget, jeg aldrig får brug for.
  Det er bare så individuelt hvad man får brug for til sit barn og det første stykke tid kommer man langt med en tør ble og massere af kærlighed – så skønt med en liste, som kun har de vigtigste ting!

 3. Artiklen om overgangstøj, synes jeg er interessant. Som førstegangsforældre kan det godt være lidt svært at finde rundt i overtøjsjunglen!

 4. “Påskefrokost med børn – uden sild og snaps” var den jeg fandt mest interessant

  Må i få en dejlig påske

 5. Eftersom jeg jo snart skal være mor for første gang, så må det helt klart være artiklen “Det mest nødvendige til nyfødte”, som er den mest interessante for mig.

  Den er hermed printet ud 🙂

  Hilsen Mette

 6. Den mest interessante/brugbare artikel var for mig “Det mest nødvendige til din nyfødte”. Lige nu strutter min mave og om kun 2 måneder skal jeg være mor for første gang – spændende og skræmmende på samme tid. Mange lister remser op i det uendelige, men listen fra NameIt er virkelig skåret ind til benet, hvilket giver en rigtig god fornemmelse af hvad der er absolut must-haves! Fordi man gerne vil være klar til babys ankomst og gør sit bedste for at være en god mor fra start, så bliver man hurtigt fristet til at købe en helt masse ting, som man slet ikke ved om man får brug for – der hjælper NameIts liste med at skære alt det unødvendige væk 🙂

 7. Ugen 3 hurtige, om grøntsager i maden 🙂

  Underholdende og ærligt, det er det bedste!

  Lækker præmie, det er da lige noget man kan bruge her til forår og sommer 🙂

  Kh

  Annesofie

 8. Vi havde længe talt om en stor by ferie – med unger – men var de – vi klar til det eller var det nemmere om et år ud og evt uden dem? Men vi elsker at være på oplevelser sammen – så for mig var det så inspirerende at læse Berlin med børn – og til maj tager vi turen derned med Mads Emil 4 år og Caroline 8 år tak for den artikel

 9. Det mest nødvendige til den nyfødte!
  Det er meget relevant herhjemme og overskueligt at finde ud af om vi er ved at have styr på alt tøjet i hvert fald 🙂 jeg kan da se vi mangler lidt heldragter…

 10. Miniguiden til ferie i Berlin med børn var meget inspirerende at læse, da vi skal til Berlin om en måned med vores tre børn, dog sammen med en hyppig Berlin-besøgende, men han kender intet til børnevenlige attraktioner 🙂 Vi glæder os!

 11. Jeg blev hurtigt fanget af den med at dresse ungerne op til påske. Hvor er de bare fine de kjoler de har lavet ❤️

 12. Fin og hyggelig side, som får et
  Bogmærke med det samme.
  Artiklen “Alene hjemme med far” synes var rigtig dejlig – det er ikke en skidt ting, at lade dem være lidt alene.
  Og så er de små børnesitater jo bare skønne

 13. Jeg kunne godt lide artiklen med ‘det mest nødvendige til din nyfødte’ jeg har termin her den 1 april og det er en jungel at finde ud af hvad der er nødvendigt. Man vil så gerne gøre det godt og være forberedt men kommer også alt for let til at købe ALT for meget.

 14. Jeg kan godt lide artiklerne om aktiviteter og især ‘Guide til fire nemme indendørs vandlege’ – Det er lige noget for mine unger 🙂
  God påske!

 15. Åh jeg elsker Name it tøj. Det er vores ynglings mærke til vores lille søn.
  Jeg kunne rigtig godt lide artiklen om ferie i Danmark med børn. Dejligt med nogle ideer til aktiviteter med børn.

 16. denne er inspirende til påske DIY til påskepynt: Uldne lam og fuglereder med tatoverede æg

 17. Skønt med en artikel med idéer til påskefrokost til børnene. Er vild med hare-kagerne

 18. Jeg kan godt li’ artiklen om softshell. Som førstegangsmor undrer man sig over, at der står softshell alle vegne, men hvad er det? Det forklarer artiklen hurtigt og enkelt 🙂 Jeg har delt artiklen et par gange til andre førstegangsmødre, der lige som mig undrede sig over hvad det var 🙂

 19. Meget aktuel lige nu, Påskefrokost med børn, virkelig rart at blive inspireret til lidt, der kan fange børnenes interesse et stykke tid. 🙂

 20. Jeg er meget enig med dig – artiklen om gode madtricks i ulvetimen er virkelig god. Og noget vi bestemt vil prøve af herhjemme – for den time kan være en hård nød:) Tillykke med den lille ny i familien. Må være fantastisk!

  Hav en dejlig søndag.

 21. jeg synes at det var ,eget fint med nogle børnevenlige tips til påskefrokoster. Avokadodippen har vi f.eks. Ikke lavet før, men den skal helt sikkert med på påskebordet.

 22. Var ret glad for inspirationen til gækkebreve. Vi trængte til krea-inspiration i vores produktion med den 3-årige herhjemme. Men der var meget fint, synes jeg.

 23. Jeg er vild med artiklen: “Påskefrokost med børn uden sild og snaps”. Generelt er der en masse lækre opskrifter, men den samler opskriften på en vellykket påskefrokost med børn idet den kommer ind på alt fra maden til aktiviteter (kagebagning). Så bliver påskefrokosten ikke udelukkende på de voksnes præmisser men kombineret med børnenes. Det er perfekt! Og særligt nu hvor den står på påskefrokost næste weekend 😉

 24. Som gravid faldt artiklen: ‘Det mest nødvendige til din nyfødte’ lige i min smag. Super relevant for mig – da jeg er i uge 29 🙂

  Kh Maria Seidelin

 25. Ideerne til udflugter i Danmark er li i skabet her. Vi er ikke de store rejsetyper, men vil selvfølgelig gerne give vores børn skønne og spændende oplevelser i weekender og ferier. Tror helt sikkert at jeg vil ligge vejen forbi siden ind i mellem.

 26. Den med storbyferie med børn er super aktuel for os, da vi er ved at planlægge sommerferie og snart er helt skæve i hovederne efter at tænke “Kan man det med en 2-årig?”

 27. Artiklen om børnenes påskefrokost og opskrift. Påskehare kagerne skal jeg helt sikkert bage med drengene og mormor.

 28. Artiklen om gækkebreve – synes simpelthen, at det er så hyggeligt både at modtage og lave gækkebreve, så selvom min datter kun er 10 måneder, skal der helt sikkert sendes et par stykker af sted ♡

 29. Den om ferie i Berlin. Der elsker vi selv at rejse til med alfred og jeg synes artiklen passer rigtig godt på det vi selv har taget med os fra byen.

 30. Jeg kunne godt lide diy til fødselsdagsinvitationer. Min datter bliver 3 til sommer og starter i børnehave, jeg tænker derfor hun skal holde fødselsdag for første gang for børnehaven.

 31. Der er mange brugbare artikler, men synes at Tips til sommerhusturen er virkelig fin. Jeg havde helt glemt at man kunne male sten.

 32. For mit vedkommende finder jeg artiklen om “Det mest nødvendige til din nyfødte” meget relevant og interessant, da jeg om halvanden måned bliver mor for første gang til en lille dreng. Det kan være så forvirrende at gøre sig klog på alle de ting, der skal anskaffes, og denne artikel, var let overskuelig (især for en der endnu ikke har købt noget som helst pga speciale travlhed). Og så er en øl til mor, som der står, heller ikke at kimse af 🙂

 33. Det var så hyggeligt at læse om at klippe gækkebreve. Det får jeg helt lyst til at gøre nu 🙂

 34. Artiklen om gækkebreve passede lige perfekt ind hos os, hvor vi i weekenden netop lavede gækkebreve 🙂 En hyggelig tradition for børnene

 35. Jeg synes artiklen om overgangstøj var særlig interessant, da jeg har en søn der starter i vuggestue lige om lidt.

 36. Helt klart artiklen om ferier i danmark da vi ikke har råd til at tage udenlands. Kunne så godt beuge det gavekort på 700 kr da lillesøster altid går i storesøsters aflagte tøj da min økonomi er stram da jeg er på førtidspension. Så kunne hun få noget der kun havde været hendes tøj men så heldig er jeg nok ikke

 37. Artiklen om overgangstøj, den er god 🙂 det kan godt være lidt svært at finde rundt i størrelserne når det er første gang man er forældre

 38. Jeg er en klaphat til at forny madpakken nu og da, så jeg elsker, når jeg kan finde inspiration til den slags! Deres artikel om madpakker er fin 🙂

 39. Som kommende førstegangsforældre fandt jeg nedenstående artikler mest interessante – i hvert fald i forhold til hvor vi er nu. http://www.inspiredbykids.dk/temaer/mode/det-mest-noedvendige-til-din-nyfoedte
  http://www.inspiredbykids.dk/temaer/aktiviteter/tasken-overlevelsesudstyr-til-mor
  Derudover elsker jeg Real life børnelitteratur for der er bare ikke noget så skønt som børns umiddelbare tanker
  http://www.inspiredbykids.dk/temaer/aktiviteter/paaske-hvad-er-det
  Hvis jeg må komme med noget jeg mangler på siden er det måske lidt tips til gravide i forhold til kost mv samt hvordanman håndterer børn og fødevarersllergier, gerne med opskrifter. Jeg er for nylig blevet erklæret noget nær multiallergikere med gluten-, mælke-, soya- og kaffeallergi og nu er spørgsmålene så småt begyndt at melde sig i forholdtil vores fremtidige familie. Som par var og er det svært nok men hvordan håndterer man at man i familien spiser meget anderledes end de andre uden fredagssnolder, flødeboller, kage mv. Vi erso. Sagt stadig kun ved at vende os til at være voksne og på specialfiltre så hvordan når bebs bliver større. Fødevareallergier er et stigende problem hvorfor jeg tænker at mange ville have glæde af sådanne artikler/opskrifter.
  Krydser fingre for at vores kommende baby skal nyde godt at lækkerier fra name it

 40. Vi har lige fundet ud af at vi venter os og derfor er artikler omkring nyfødte som f.eks. “Det mest nødvendige til din nyfødte” mest interessant/relevant for mig/os.
  Derudover må jeg som mand også lige nævne ‘far’ artiklerne som f.eks. “Alene hjemme med far”
  God påske, håber vi vinder!

 41. Jeg fandt mange interessante artikler, men faldt særligt over artiklen om ferier i Danmark, da vi pt er ved at bryde vores hjerner herhjemme for at finde frem til vores første sommerferie som en vaskeægte lille familie 🙂

 42. jeg synes artiklen med de nødvendige ting til den nyfødte er rigtig relevant. Jeg skal have tvillinger om 12 dage og tror allerede jeg har forkøbt mig i ting til dem 🙂

 43. “Alene med far” er en sød artikel der får mig til at tænke hvad de mon laver hjemme hos os når jeg er i aftenvagt 🙂

 44. For mig er det artiklen om Storbyferie i Berlin – vi skal snart selv afsted med vores unger, så det er rart at høre lidt fra andre inden 🙂

 45. Artiklen DIY til fødselsdagsinvitationer. Fine forslag til nemme invitationer, vi har den første fødselsdag for vores lille datter i vente, og den der knallert var ret fin 🙂

 46. “Og så er der hele moralen i at lære sit barn, at nogle gange må vi godt nøjes og forsøge at få det bedste ud af det, vi nu engang har. At et perfekt indrettet børneværelse ikke nødvendigvis øger vores barns (og dermed vores) livskvalitet”
  Hvor er det smukt skrevet, og lige hvad jeg behøvede at læse. Vi bor i en 70 km2 lejlighed, og venter os vores første barn, som ikke kommer til at få sig et børneværelse. Vi stresser over det. Men efter at have læst artiklen ved jeg nu at det nok skal gå alt sammen:) Jeg har også fået min kæreste til at læse jeres artikel;) Vi er så klar til baby nu i vores lille lejlighed uden at stresse. men mere glæde os til et nyt medlem i vores hyggelige lejlighed 🙂

 47. Jeg fandt “Sommerferie på alles præmisser” meget inspirerende. Med to børn på 1 og 3,5 er det godt med fif og gode råd til en god sommerferie for os alle

 48. den med Ferie i Danmark, kan jeg rigtig godt li. Vi har selv planer om at holde ferie i Danmark de næste par år. Sålænge vores børn er små, er det nok det mest afslappenden for os. Vi var sydpå sidste år med vores 2 piger på 1 og 3 år. Flyveturen var ALT for lang, så det tør jeg ikke lige kaste mig ud i igen

 49. Artiklen om den første skiferie med børn er spot on. Vi pønser nemlig kraftigt på at skulle af sted med vores datter, og det er rart med lidt tips og tricks til, hvordan man lige gør det rent praktisk.

  Synes faktisk i det hele taget, at Name Its nye univers er rigtig fint og gennemført 🙂

 50. Rigtig god artikel “Sommerferie på alles præmisser (Who am I Kidding?)”
  Det er meget vigtig hele vejen gennem børnes liv, så god artikel ❤️

 51. børnemad… Altid inspirerende med nye forslag til mad… Fin pg overskuelig side

 52. Sommerferien nærmer sig med små skridt og her i familien er ferien endnu ikke planlagt. Vi er en familie med tre børn, to små og en stor, så hvis der skal bære noget for alle, kræver det lidt planlægning og meget gerne lidt INSPIRATIOOON… Så jeg læser med stor appetit alle tips og erfaringer med ferier.. Om ikke andet så gerne for bare at drømme lidt selv… ☁️

 53. Artiklen om ferie er lige spot on for vores familie på 5. Med tre børn i forskellige aldre kræver ferien lidt planlægning eller i hvert fald lidt tanker og ideer.. Og her er det jo altid rart at få andres erfaringer servereret.. Om ikke andet kan det jo bare blive til en dagdrøm en time eller to.. ☁️

 54. Artiklen om ferie er lige spot on for vores familie på 5. Med tre børn i forskellige aldre kræver ferien lidt planlægning eller i hvert fald lidt tanker og ideer.. Og her er det jo altid rart at få andres erfaringer servereret.. Om ikke andet kan det jo bare blive til en dagdrøm en time eller to.. ☁️

 55. Jeg er især vild med artiklerne om FERIE MED BØRN Tips til den gode familieferie – hjemme eller under fjernere himmelstrøg. Min mand og jeg elsker at rejse og nu efter vi har fået vores lille søn 24/12/14, skal vi lære at rejse som en lille familie på 3 pers, hvilket jeg glæder mig totalt meget til. Vores første destination er Syd Spanien i Maj:) jeg håber jeg vinder så min søn kan få nyt sommertøj til ferien:)!!! Kh Ane.

 56. jeg blev fanget af artiklen om overgangstøj, men synes også den med danske feriesteder var rigtig fin 🙂 må hellere surfe lidt mere rundt, fornemmer jeg 🙂
  Christine

 57. Inspiration til opskrifter (og der må gerne komme flere) nemme og hurtige. Men også Ferie i DK er rigtig god.
  Berlin var fin, dog kendte vi det meste inden vores tur derned (og med et noget yngre barn)

 58. Jeg synes bedst om siderne med aktiviteterne.
  Den der ligger øverst med “mælkebøtter” skal klart prøves med ungerne ❤️

 59. Nu bor vi faktisk lige udenfor Berlin, men jeg stemmer nu alligevel på artiklen om Berlin som børneby. Det er en skøn by, og artiklen havde også lidt tips, som en (næsten) lokal fandt interessante 🙂

 60. Jeg synes artiklen om “Sommerferie på alles præmisser…” var tankevækkende.

  Jeg er enig i at en ferie hvor børnene er glade er en ferie hvor familien er glade! Samtidig mener jeg dog også at man i en familie ikke kun bør tage hensyn til børnene, men at man i en familie er fælles om skabe harmonien.

  Det er klart at der skal tages hensyn til børnene, men jeg mener bestemt også at det er vigtigt at børnene lærer at de ikke er de eneste i familien, men at de også skal lærer at tage hensyn familiens øvrige medlemmers ønsker og behov.

  Hvis børnene ikke lærer dette hjemme i familien lærer de formentlig heller ikke at tage hensyn til andre ude i samfundet. Jeg håber i hvert tilfælde at jeg kan lære mine piger at de ikke altid kan sætte egne behov først og at de vil vise hensyn til deres medmennesker!

 61. Artiklen om ferier i DK. Har set meget af verdenen, men egentlig ikke særlig meget af mit eget lille land…

 62. Denne artikel faldt jeg lige over da vi har overvejet en tur til Berlin med bedsteforældre OG børn

 63. Der er så mange fine ting – især faldt jeg også for Berlintips da vi skal ha’ pigerne med til Berlin om 3 uger…:)
  Kh Anne

 64. Artikel om ristaffel synes jeg er go og inspirerede – vores børn elsker sådan noget mad hvor kan man putte hyggelige ting fra små skåle ovenpå ens mad så denne ret blir et kæmpe hit hos os;-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.