Jeg venter blot til næste uge med et bad…

Jeg fortsætter hverdagen med reduceret mig-tid. Blommen har tre dage ud af en uge på fire overtalt mig til at holde en fridag fra vuggestuen. Og selvom det uvægerligt betyder en del mere arbejde til mig (nå ja, jeg venter da bare med et bad til næste uge. Hø.), så nyder jeg ærlig talt den luksus, det er at kunne holde hende hjemme i ny og næ. Dog bliver dette ikke standarden i fremtiden 😉 Og jeg er glad for gårsdagens hyggelige pusterum med Signe og Anne og vores synkront sovende og ammende babyer. 

I dag vil vi overraske ham faren med snaskede kanelsnegle, når han kommer hjem fra arbejde. Han er nemlig fødselar i dag og nu tættere på de 40 år end 30. Uh! 

Så ikke flere ord herfra. 

Kys S

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’IMG_2089

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Jeg venter blot til næste uge med et bad…

  1. Bad er overvurderet! Har personligt fundet ud af, at min hår skifter farve, når det er rigtig fedtet, og så er det jo næsten som at have været til frisøren! Win-win…?

    1. Ha:) Ja, det kender jeg. Det er den eneste ulempe ved mit forholdsvis nyerhvervede pandehår. Det ser IKKE godt ud i fedtet tilstand, hvilket må give det stemplet som værende ikke særligt barselsvenligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.