Vi tester prisvindende babyalarm

Coop.dk/baby har spurgt, om vi blandt andre produkter vil teste den prisvindende babyalarm, Nabby, for dem. Det ville vi. Vores gamle Super Nova, som mest af alt mindede om en lidt barnlig udgave af politiets walky talkies var næsten afgået ved døden og glemte ofte at fortælle os om grædende baby i barnevognen. Not cool. Slet ikke når man er en pylret mor som mig, der altid sætter alarm på mit sovende barn (hvis det ikke sover lige ved siden af mig), så jeg er helt sikker på ikke at gå glip af selv de mindste lyde. Det har jeg det simpelthen bedst med. Så tiden var inde til at se sig om på markedet efter en ny version. 

Babyalarmen, der er dansk designet og produceret, hedder Nabby. Den er lillebitte og har en batterilevetid på 70 timer. Der er kun én enhed, da den skal connectes til din smartphone eller tablet via en app  (både iPhone og Android virker). Alle babys lyde kan så høres gennem den enhed, du har koblet alarmen til. Du kan modificere i følsomhed, så ikke alle lyde går igennem. Jeg kan bare personligt godt lide at høre det hele, så min alarm er altid sat til at registrere alt. Alarmen kan også måle temperatur, en funktion jeg kommer til at bruge, når lurene begynder at tages på vores altan, hvor der pludselig kan blive meget varmt.

Babyalarmen lader til at være en smart løsning, der fylder et minimum i tasken, og som kun vil give mig problemer, hvis min iPhone går tør for strøm i utide, som den desværre ofte gør, når jeg er på farten. Vi har downloadet app’en på både min og Kaspers telefon og på iPaden. Og jeg bruger for det meste kun alarm, når jeg er sammen med andre, så mon ikke jeg kan få lov at låne lidt iPhone-plads hos en anden, skulle min svigte. App’en blokerer nemlig ikke for hverken telefonopkald eller brug af andre apps. Alarmen er lille og pæn, men har et lidt (for) plasticagtigt feel prisen på de 1199 kr. taget i betragtning. Jeg ville personligt bedre kunne lide, hvis den vejede lidt ekstra i min hånd, men det er smag og behag og i småtingsafdelingen for alarmens samlede bedømmelse, som jeg ville give fire blommer ud af fem 🙂 Læg dog mærke til at jeg bedømmer alarmen ud fra cirka kun fem ganges brug. 

Hvilke babyalarm bruger I? Og hvad er de vigtigste kriterier for jer (udover den helt essentielle lyttefunktion naturligvis)? 

Meget snart skyder jeg en konkurrence i gang, hvor en af jer kan vinde den lille Nabby-alarm plus en masse andet  lækkert babylir fra coop.dk/baby

Læs mere om Nabbys funktioner her, hvor den også kan erhverves. 

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ IMG_2131IMG_2132

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

17 Comments

 • Joan 12. april 2015 at 12:39

  Hvor smart. Den give away må jeg vist holde øje med….

  Reply
  • Plummum 12. april 2015 at 14:25

   Gør det:)

   Reply
   • Julia jansen 25. juni 2015 at 20:06

    Hej Signe. Stort tillykke med barnedåben. Håber du har det godt. Jeg vil gerne deltage i konkurrencen om babyalarm. Men jeg er for dum til at se hvor jeg skal skrive en kommentar

    Reply
    • Plummum 25. juni 2015 at 22:10

     Tusind tak 🙂

     Du skal lægge kommentaren under selve konkurrenceindlægget. Altså det indlæg, der ledte dig hertil.

     Reply
 • Mette Melgård 12. april 2015 at 13:13

  Vi har Neonate BC6900D og er MEGET tilfredse. Det vigtigste for os var hvor langt den kunne række. Vi bor på 1. sal i villalejlighed og vores lille oliven sover i barnevognen i haven. Den er lille og fiks, ikke Iphone smart, men fungerer i enormt godt.

  Var på cafe med en bekendt forleden. Hun har Nabby og er ret skuffet. Den mister tit forbindelse og værst af alt, hun får ikke altid besked om det. Rimelig kritisk.

  Reply
  • Plummum 12. april 2015 at 13:28

   Uh, det lyder ikke godt. Har ikke selv oplevet det. Håber ikke det problem opstår.

   Reply
 • Gry 12. april 2015 at 13:50

  Vi havde også købt Nabby, da vi synes det var så smart man kunne bruge den med telefonen, men aldrig har jeg oplevet en alarm der var så dårlig! Der var aldrig signal, selv hvis vi sad i stuen og vores datter sov lige udeforan vinduet, heller ikke hvis hun lå på sit værelse på 1. Sal og vi sad i stuen lige nedenunder! Ideen er super god men produktet er alt for dårligt, især til den pris!! Vi fik heldigvis pengene tilbage og kunne købe en anden.

  Reply
  • Plummum 12. april 2015 at 14:03

   Øv, hvor lyder det skidt! Jeg har indtil nu ikke oplevet problemer af den art, men vil være ekstra opmærksom.

   Reply
 • Signe 12. april 2015 at 15:01

  Har også nabby og er i det store hele godt tilfreds. Kan dog godt lidt følge problemerne med forbindelsen, fx hvis der er flere vægge imellem – fx hvis jeg er i modsatte ende af vores lejlighed end altanen kan der være udfordringer. Jeg tror måske det kan hænge sammen med opdatering af telefon/app, men jeg er ikke sikker. Og så synes jeg faktisk det kan være lidt irriterende at tale i tlf samtidig fordi lydene fra alarmen går ind over og man kan hverken fokusere på det ene eller andet.
  Men vi er faktisk i det store og hele glade for den.
  Hilsen en Signe der ellers aldrig kommenterer 🙂

  Reply
  • Plummum 13. april 2015 at 9:29

   Tak fordi du kommenterede nu 🙂 Den bør jo kunne række gennem en hel lejlighed uanset. Men ja, opdatering af app kunne spille en rolle også. Systemet er jo super godt tænkt.

   Reply
 • camilla // Olinesmor 12. april 2015 at 16:36

  Vi har også en neonate BC5800D og det fungerer virkelig godt. Eneste anke at jeg synes at den måske er lidt for følsom i forhold til støj.

  Jeg kender også et par stykker som har haft Nabby og de har haft samme problem som flere nævner her. Desværre for ideen er virkelig super god.

  Reply
  • Plummum 13. april 2015 at 9:30

   Ja, ideen er ret genial, når man ny alligevel altid har sin telefon på sig, men ikke fedt at så mange oplever problemer.

   Reply
 • Louise 13. april 2015 at 8:29

  Vi startede ud med denne alarm da vi synes den var så smart og lækker! Men men men… Forbindelsen til telefonen røg heletiden – i en to værelses lejlighed! Vi kunne slet ikke stole på den – så vi måtte aflevere den igen. Og sådan har jeg hørt flere historier – så det er ikke kun hos os den var helt gal.

  Vi har nu en Smart Nova som vi er godt tilfredse med – selvom den er lidt for plastik agtig – også her taget prisen i betragtning!
  Den fungerer upåklageligt og kan også måle temperatur.
  Jeg er også typen som sætter alarm på prinsessen alle steder, med mindre jeg er i samme rum.
  Jeg har også hørt meget godt om neonate!

  Reply
  • Plummum 13. april 2015 at 9:31

   Det er virkelig øv! Er helt overrasket over, at så mange af jer har oplevet disse problemer. Not cool.

   Reply
 • Majse 14. april 2015 at 8:57

  Vi har en Nabby og den fungerer helt perfekt :grinning:

  Tror helt bestemt at Nabby er blevet forbedret over den seneste tid, da dem jeg kender ikke har problemer.

  Reply
 • Camilla 15. april 2015 at 21:50

  Helt off topic; må jeg høre hvor suttekluden (kaninen) er fra? 🙂

  Reply
 • Kamilla 16. april 2015 at 21:02

  vi har også en Nabby, og den fungerer rigtig fint. Vi er glade for den, og glade for at kunne købe dansk design

  Reply

Leave a Comment