Strik selv babyfutter i uld

Et af mine seneste projekter, der er røget af strikkepindene er disse små babytøfler, som jeg har strikket i Tusindfryds Hverdagsuld. Er vild med modellen og især bindebåndet, der sørger for at holde tøflerne på fødderne – også når baby sparker.

De er strikket ud fra denne gratis opskrift og tager ikke meget mere end en god aften at lave selv for en nystrikker som mig. Jeg har fulgt opskriften, men dog ikke hæklet den øverste kant, både fordi jeg endnu ikke har kastet mig over hæklingen, men også fordi jeg bedre kan lide tøflerne uden. Jeg har ligeledes strikket det sidste retstrikkede stykke lidt længere end opskriften foreskriver for at få en lidt mere ‘rund’ og ikke så flad fod. Giver det mon mening?

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg strikker sådan et par til lillesøster, men næste gang vil jeg prøver kræfter med en modifikation af opskriften a la den Camilla (min store strikkeinspirator) viser her, som til forveksling ligner de populære Poppy Rose-futter, som vi havde til Blommen.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’
IMG_2264


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment