Barslen so far: Om at stoppe op

Det er den største kliché – jeg ved det – men mere end nogensinde før mangler jeg flere timer i døgnet til alt det, jeg gerne vil nå. Men i stedet for at stresse over alt det, jeg ikke når, men så gerne ville (fx at nurse bloggen mere eller at strikke lækkert sommerbabytøj af min støt voksende garnbeholdning), nyder jeg tiden med mine piger, der kræver det meste af mig. Til forskel fra under min første barsel ved jeg, at den går lynende hurtigt. Altså barslen. Så jeg prøver at suge de små øjeblikke til mig og indprente dem i min hukommelse, så godt jeg kan. I det hele taget prøver jeg at være mere til stede i nuet omgivet af dejlige mennesker og små projekter, som jeg kan gå til og fra, når tid er. Lyder det latterligt rosenrødt? Jeg øver mig bare. Øver mig i at være helt til stede det meste af tiden. Jeg har altid været så sk*** dårlig til netop det. Men jeg må sige, at de piger gør noget ved mig. De får mig i den grad til at stoppe op og grine af mig selv, når jeg vil nå ALT på den halve tid.

I dag har vi fejret min lille, store pige, der i morgen fylder tre år. TRE år! Arhmen altså. Familien var på besøg hele eftermiddagen og får jeg tid, viser jeg både kager og det meget lyserøde og helt igennem ponyficerede fødselsdagsbord på bloggen en af dagene. 
Så ikke flere ord i dag. Nu vil jeg forsøge at lægge en sovende babybasse fra mig, så jeg kan strikke en babyromper færdig.  

Billedet viser en af kagerne fra dagens fejring. Der ER noget lækkert over sådan en marengssag. 

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • camilla // olinesmor 27. april 2015 at 9:32

  ELSKER ELSKER marengs kager. Kunne nærmest spise sådan en sag helt for mig selv hvis jeg fik lov :-).

  Og fuldstændig enig med det du skriver med barslen. Alt for lidt tid, men nydes skal den i fulde drag.

  Reply
  • Plummum 27. april 2015 at 10:06

   Mw too, Camilla. Mums! Åh, ja for lidt tid, men godt at den tid, der er, så er skøn.

   Reply
 • Signe / Copenhagen Kiddo 27. april 2015 at 9:36

  Eeej! Den ser så god ud den kage <3 Jeg håber dagen i går (og i dag) er god! Jeg må høre mere om det i morgen.

  Kram og tillykke til Blommen

  Reply
  • Plummum 27. april 2015 at 10:05

   Tak, vi havde så god en dag i går, og i dag bliver M hentet, når hun har været et par timer i børnehaven. Vi skal hygge med flere gaver og kakao ☺️ Glæder mig til i morgen.

   Reply
 • Elise Hallgreen 27. april 2015 at 10:01

  Den der babyromper, er det noget du har opskrift på?
  Jeg leder og leder nemlig efter sådan en, som jeg kan sende til mormor.. Hun efterspørger strikkeprojekter.

  Reply
  • Plummum 27. april 2015 at 10:04

   Lige nu strikker jeg en fra bogen Drengestrik af Chatlotte Pettersen. Der er SÅ fine rompere i, som altså også er til piger:) Men ellers, så tjek Paelas.com, som også har de fineste opskrifter på rompere, som du kan downloade til billige penge.

   Reply

Leave a Comment