Barslen so far: Om at stoppe op

Det er den største kliché – jeg ved det – men mere end nogensinde før mangler jeg flere timer i døgnet til alt det, jeg gerne vil nå. Men i stedet for at stresse over alt det, jeg ikke når, men så gerne ville (fx at nurse bloggen mere eller at strikke lækkert sommerbabytøj af min støt voksende garnbeholdning), nyder jeg tiden med mine piger, der kræver det meste af mig. Til forskel fra under min første barsel ved jeg, at den går lynende hurtigt. Altså barslen. Så jeg prøver at suge de små øjeblikke til mig og indprente dem i min hukommelse, så godt jeg kan. I det hele taget prøver jeg at være mere til stede i nuet omgivet af dejlige mennesker og små projekter, som jeg kan gå til og fra, når tid er. Lyder det latterligt rosenrødt? Jeg øver mig bare. Øver mig i at være helt til stede det meste af tiden. Jeg har altid været så sk*** dårlig til netop det. Men jeg må sige, at de piger gør noget ved mig. De får mig i den grad til at stoppe op og grine af mig selv, når jeg vil nå ALT på den halve tid.

I dag har vi fejret min lille, store pige, der i morgen fylder tre år. TRE år! Arhmen altså. Familien var på besøg hele eftermiddagen og får jeg tid, viser jeg både kager og det meget lyserøde og helt igennem ponyficerede fødselsdagsbord på bloggen en af dagene. 
Så ikke flere ord i dag. Nu vil jeg forsøge at lægge en sovende babybasse fra mig, så jeg kan strikke en babyromper færdig.  

Billedet viser en af kagerne fra dagens fejring. Der ER noget lækkert over sådan en marengssag. 

 

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

6 thoughts on “Barslen so far: Om at stoppe op

  1. ELSKER ELSKER marengs kager. Kunne nærmest spise sådan en sag helt for mig selv hvis jeg fik lov :-).

    Og fuldstændig enig med det du skriver med barslen. Alt for lidt tid, men nydes skal den i fulde drag.

    1. Tak, vi havde så god en dag i går, og i dag bliver M hentet, når hun har været et par timer i børnehaven. Vi skal hygge med flere gaver og kakao ☺️ Glæder mig til i morgen.

  2. Den der babyromper, er det noget du har opskrift på?
    Jeg leder og leder nemlig efter sådan en, som jeg kan sende til mormor.. Hun efterspørger strikkeprojekter.

    1. Lige nu strikker jeg en fra bogen Drengestrik af Chatlotte Pettersen. Der er SÅ fine rompere i, som altså også er til piger:) Men ellers, så tjek Paelas.com, som også har de fineste opskrifter på rompere, som du kan downloade til billige penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.