Sommergarderobe in the making

Jeg er gået i gang med at producere en lille garderobe i sommerstrik til lillesøster. Jeg når helt sikkert ikke at strikke alle de sommerstyles, jeg gerne ville, før vi igen går mod koldere tider, men jeg har gode intentioner.

Det er ikke meget tid, der efterlades til strikkeriet, når børnefamilielivet kører for fulde gardiner, men jeg sniger mig til et par pinde i ny og næ. Det er fantastisk som mental afkobling, som jeg absolut har brug for her midt i barselsboblen. Og her efter tre måneder som strikker er jeg nok nærmest helt besat. Jeg kan få det helt skidt, hvis jeg ikke når at strikke bare en smule i løbet ad en dag.

Mit første sommer-item er denne gule babyromper i retrostil. Jeg har strikket den i 100 % bomuld for at være sikker på, at den kan bruges hele sommeren igennem. Jeg skulle lige vænne mig til at strikke i bomuld, som er en noget anden følelse end at strikke i uld. Looket er også fuldkommen forskelligt fra det uldne, og jeg må erkende, at sidstnævnte er mest mig. Men jeg er nu ganske tilfreds med denne bomuldssag alligevel. Opskriften finder du i bogen Drengestrik. Måske vil du selv i gang?

Jeg har endnu flere rompers i tankerne, som jeg håber, jeg kan nå at færdiggøre, før sommeren er omme.

 photo IMG_2418_zpsrms5pgn2.jpg

 photo IMG_2416_zpsk6xdnpy8.jpg

 photo IMG_2412_zpsz2gjywyh.jpg

 photo IMG_2411_zpsqqg7f7pq.jpg

Hvad tænker I egentlig om mine strikkeindlæg? Det er jo et nyt stofområde her på PlumMum, og jeg kunne tænke mig, at det er kedelig læsning for de af jer, der slet ikke kunne se jer selv strikke.

Men de er vist kommet for at blive. Så er I advaret 🙂

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

10 thoughts on “Sommergarderobe in the making

  1. Jeg kan ikke strikke, men kan godt lide indlæggene – det er fin inspiration til ønsker fra strikkende familiemedlemmer! Du er virkelig god!

  2. Syntes det er nogle rigtig fine indlæg. Kunne rigtig godt tænke mig selv at komme igang, men kan ikke helt gennemskue sådan en opskrift ;0)

  3. Er vild med strikkeindlæggende, det er dejlig inspiration og det er en af de kommende ting jeg gerne vil lære, så at se hvad du har fået udrettet på så kort tid giver rigtig blod på tanden :grinning:

    1. Gå bare i gang asap. Lysten driver virkelig værket her. Man kan lære så meget på kort tid, hvis man hænger i og ikke går helt agurk over de første dumme fejl:)

  4. Keep them coming. Men det vidste du sikkert allerede.

    Og igen: Jeg er virkelig imponeret over hvor dygtigt du er blevet meget hurtigt. Er farmor ikke også imponeret?

    1. Tusind tak, Camilla. Det varmer!! Jo, farmor siger det er flot, men nu vil hun ikke levere mere strik til baby F, er sidste melding. Hulk! Håber hun kan lokkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.