3 år <3 <3 <3

Vi har talt om den i ugevis. Om og om igen. Hende og mig. Alle detaljer er blevet vendt og drejet. Gæsterne, maden, gaverne, pynten… Fødselsdagen. Blommens 3-års fødselsdag, som er første af slagsen min pludseligt meget store og meget selvstændige pige helt har forstået konceptet af.

Der var højt humør i det lille hjem, da vi i søndags hjalp hinanden med at forvandle vores køkken til et lyserødt, ponyficeret festfyrværkeri. Jeg smed alle personlige præferencer for et propert pyntet festbord og gik all in på det farverige My Little Pony-univers som fik sneget sig ind på både dug, servietter og tallerkner. Og det var helt perfekt og lige som det skulle være for at gøre den dejligste treårige, jeg kender, glad i låget.

Hun blev endnu engang begavet med alskens fine sager. Et pink løbehjul og et stort møbleret dukkehus fra Le Toy Van løb vist med sejrene som de allerbedste bedste gaver.

Treårige er nu helt vidunderlige, umådeligt sjove, skønne, dejlige, finurlige og voldsomt krævende:)

 photo IMG_2361_zpsvggy86yy.jpg^^^Flere af jeg har spurgt til opskriften på min pavlova (som jeg lavede hele tre af) på min Instagram-konto. Jeg kommer med et seperat indlæg med en opskrift. Men ellers er den nu ganske simpel og består blot af marengsbunde med lidt (ok, meget) vaniljerørt flødeskum og en masse bær.  photo IMG_2398_zpsb1qhkqyi.jpg^^^Jeg kommer med et indlæg om løbehjulet på et senere tidspunkt. Det er meget let at styre og køre for selv de mindste.

Blommen er i øvrigt iklædt denne grå cardi fra Christina Rohde og TuTu skirt. photo IMG_2365_zpsauzqzvvx.jpg

 photo IMG_2346_zpstcfplyn3.jpg

 photo IMG_2343_zps1z7ecj9n.jpg^^^Langtidshævede boller er nu det bedste… helst toppet med lidt smør og ost.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Signe 3. maj 2015 at 21:03

  EJ hvor ser det skønt ud <3 De lagkager der skal jeg vist snart lave 🙂

  Reply
  • Plummum 4. maj 2015 at 21:16

   Det vil jeg lige undersøge:)

   Reply
 • Østfronten 7. maj 2015 at 13:28

  Ja, er det ikke vildt hvor meget der er sket – især mentalt – i forhold til fødselsdagene sidste år? Jeg glæder mig til at gå all in på det lyserøde tema søndag, når vi fejrer Bean for en lidt større flok end ‘bare’ mor og far. Det ser skønt ud. Og så må æstetikken af og til vige for barnets præferencer. Det er der også en skønhed i.

  Reply

Leave a Comment