Barnedåbs prep

Selvom jeg langt fra har styr på det væsentligste omkring lillesøsters barnedåb i næste måned (den officielle invitation har ingen fået, maden har vi heller ikke i hus. Host!), så er jeg ved at finde Blommens outfit. Det er nemlig håndgribeligt nok til, at jeg kan forholde mig til det p.t., hvor vi har mere end rigeligt at se til.

Lillesøsters tøj er der helt styr på. Hun ryger naturligvis i familiens dåbskjole. Og efter den skal hun iklædes den fineste dragt, som strikkefarmor lige nu arbejder på.

Men tilbage til storesøs. Jeg ville oprindeligt gerne have haft hende i en strikket kjole. Danseskolen, som er meget hypet hos alle de seje instastrikkejenter. Men men men jeg er endnu ikke sej nok til at kaste mig ud i så stort et strikkeprojekt til en treårig. Mon jeg ville være færdig med kjole inden året var omme?

Næh, jeg må i stedet købe mig til et outfit, og det skal findes blandt de vidunderlige sager, som Christina Rohde har i sin SS15-kollektion. De tre sæt på collagen herunder er alle en option til dåben. Jeg er – som nogen vil vide – helt tosset med flæser, og derfor tænker jeg, at valget falder på enten den rosa kjole eller flæseskirtet. Fine styles, synes I ikke?

 photo ChristinaRohde_zpsuzqgvtfd.jpg1. Grå cardigan, kjole med sommerfugleærmer, 2. rosa flæsekjole, 3. flæsenederdel, rosa cardi (endnu ikke på webshoppen).

Min egen kjole er også snart i hus, hvis den da ikke når at blive udsolgt, før jeg får trykket køb. Det var en mindre jagt, jeg der måtte igennem for at finde den rette. Den skal jo af gode årsager være ammevenlig, som altså indskrænker mine muligheder en del. Mere om det en anden god gang.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Caroline 5. maj 2015 at 14:14

  Hej 🙂
  Jeg kunne ikke undgå at bemærke at I endnu ikke har fundet mad til jeres barnedåb.
  Jeg tillader så lige at foreslå LCFOOD – som jeg er medstifter af – Du er velkommen til at tjekke vores koncept ud på instagram under navnet lc_food.
  Vi laver lige det mad I ønsker 🙂
  KH Caroline

  Reply
  • Plummum 5. maj 2015 at 14:47

   Fedt! Det vil jeg gøre. Hvad er jeres prisniveau?

   Reply
   • Caroline 9. maj 2015 at 9:31

    Det kommer helt an på hvilken form for mad i vælger og til hvor mange mennesker 🙂 Skriv en mail – så kan vi komme med et bud!

    Reply

Leave a Comment