Om optimal støtte til ammebryster og en 20 % rabatkode

 photo IMG_2468 copy_zps6m6nwiqk.jpg

De sidste par måneder har jeg testet en grå Carriwell amme-bh med små hvide prikker for Strut, og det skal I også have noget ud af. Både min erfaring med bh’en og en rabatkode, der giver jer muligheden for at købe selvsamme med 20 % rabat (og alle andre amme-bh’er i Strut).

Ok, en amme-bh er vel en amme-bh, ville nogen tænke!? Men jeg tror, at de fleste af os, der har ammet et eller flere børn kan skrive under på, at en sådan skal have en vis kvalitet for at støtte de stakkels bryster optimalt. Det er min overbevisning.

En amme-bh skal først og fremmest give easy access til madpakken, så den kan svinges frem i en fart, når baby kalder på mad. Desuden skal den støtte, de bryster, der i løbet af dagen bliver større og mindre mange gange. Og apropos ammebrysters evne til at ændre størrelse radikalt alt afhængig af, hvor lang tid, det er siden sidste amning, så er det altså også helt essentielt med en bh, der er så blød og elastisk, at den kan rumme den størrelsesforskel. Ellers kan det simpelthen gøre voldsomt ondt i barmen i løbet ad dagen – og det er hverken behageligt eller godt for mælkeproduktionen. Men når alt dette så er på plads, så er vi altså nogen, der synes, at de der enoooormt praktiske bh’er godt kan gå hen og blive rigtigt usexede.

Og det er her, at hvidprikkede Carriwell har sin største force, hvis du spørger mig. Den er nemlig virkelig pæn at se på og ligner næsten en helt almindelig bh. Den er sømløs og dejligt blød samtidig med, at det kraftige microfiber holder godt fast på sagerne, uanset om det er lige efter en amning eller lige før næste. Bh’en har indbyggede bøjler, som jo er lidt atypisk for en amme-bh, fordi bøjler kan tilstoppe mælkekirtlerne. Men disse er specialfremstillet i blød, fleksibel gele og trykker ingen steder. Faktisk kan de slet ikke mærkes. Bøjlerne gør heller ikke det store for mig rent funktionelt. Men på designfronten er bh’en klart mere lækker at se på med bøjler.

Så alt i alt er jeg fan af min nye grå ven Carriwell. Faktisk er jeg generelt fan af Carriwells sømløse amme-bh’er. De støtter brysterne helt optimalt og er dejligt bløde mod huden. Jeg har fx også købt denne sorte bh for flere måneder siden, som jeg også brugte til sidst i graviditeten.

Og til det sjove. Rabatkoden 20AMME giver 20% på ALLE ammebh’er i Strutshop.dk, men kun i dag søndag d. 10. maj i anledning af Mors Dag. En kategori, der ellers ikke kommer på udsalg. Så happy shopping og Happy Mothers Day <3

Find hele udvalget af amme-bh’er her.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’IMG_4503.JPG IMG_4502.JPG IMG_4504.JPG Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment