Barsel, når Barsel er bedst!

 photo IMG_2494_zpsrsxy7u60.jpg

I sidste uge drog jeg mod Bryggen med begge piger ved min side. Vi havde en playdate på Bryggen med min barselspartner in (cake)crime og hendes to yngste. Jeg elsker, at jeg kan give Blommen en fridag i ny og næ, når hun trænger, som hun især ofte gør i øjeblikket, når det stadig er spritnyt at være børnehavebarn. Hun vil allerhelst være sammen med mig 24/7, selvom hun også elsker at være sammen med andre børn. Jeg er bare (endnu) den bedste. Og jeg er den type mor, der altid afleverer mit barn i institution med en snert af dårlig samvittighed, fordi jeg i bund og grund ved, at hun er gladest i mit selskab. Og det er billedlig talt. Det er nemlig næsten altid Kasper, der afleverer. Og nej, jeg underkender bestemt ikke de input og den værdi, hun får i samværet  med jævnaldrende og andre voksne, men det ændrer ikke på, at den dårlige samvittighed er evigt tilstedeværende i mig. En mors lod?!

Og tilbage til Brygge-daten. Det blev en af de dage, som der gerne må være flest af i en barsel. Altså forstået på den måde, at vi både fik tid til indtagelse af lækre, søde bagersager, voksensnak, en smule babyleg på gulvet og leg på legeplads med de store børn. En dejlig dag. Også selvom en treårig og en femårig kan rasere en hel lejlighed, så der ikke findes én plet uden lyserødt legetøj på ganske kort tid. Stakkels Signe, som måske af den årsag syntes, at dagen var knap så afslappende, som mig 😉

Min pointe med det her indlæg er egentlig at understrege, hvor meget jeg holder af at have tid. Tid til begge piger. En tid, der slet ikke findes, når den virkelige hverdag begynder til næste år engang ind i det spæde forår, hvor arbejdsliv og familieliv igen skal forenes på bedst tænkelig vis, hvordan man så end gør det bedst? Et emne, der – ikke mærkeligt – er evigt tilbagevendende her på bloggen.

Hvordan gør I for at opnå en afbalanceret hverdag? Når arbejdslivet skal passes og plejes uden at gå på kompromis med familiens ve og vel? 

Gå ikke glip af nyt på Plummum.dk. Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin’

Lidt billedspam fra omtalte Brygge-date:

 photo IMG_2496_zpsk1rfrbuw.jpgSmukke blomster i Signes gård. Jeg nåede ikke den obligatoriske tur til Bispebjerg Kirkegård i år, så dette må være næstbedst. photo IMG_2491_zps09m0rx4h.jpgBlommebarnet var stor fan af et nyt sæt Playmobil-legetøj, som Signes børn har fået. photo IMG_2489_zpsc19hearf.jpgJeg har et eller andet for smukke katte, selvom jeg er udpræget hundemenneske. Pixi her er jo nærmest skulpturel.  photo IMG_2486_zps92owvyyp.jpgTo små, lækre venner.

Gå ikke glip af nyt på Plummum.dk. Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin’

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment