Sukkerfrie muffins med bær

Et lidt lettere indlæg end gårsdagens tungsindige af slagsen, trænger jeg til, så hermed link til en opskrift på bærmuffins uden sukker bagt på mandelmel og bananer.

Da vi skulle fejre Blommens afslutning og 3-års fødselsdag i vuggestuen, medbragte vi et par muffins til hver af alle børnene. Vuggestuen har som så mange andre steder en no sugar politik. Og jeg må indrømme, at jeg ikke gør mig så meget i sukkerfrie kager og et kort øjeblik overvejede jeg at købe mig fra herlighederne – nu mest på grund af tidsfaktoren.

Men det skulle altså ikke hedde sig og aftenen før fødselsdagsfejringen bagte jeg en omgang muffins med saftige bær ud fra opskriften her, som dygtige Ditte Ingemann står bag.

Vi bagte de små fætre igen i går, da Blommen holdt en fridag fra børnehaven. Vi havde en del mandelmel og kokosolie tilbage, som vi alligevel skulle have brugt, og opskriften er forholdsvis nem at have små pilfingrede hjælpere til.

Jeg brugte dog både hindbær og blåbær og flere end opskriften foreskriver. Ligeledes en smule mere banan samt kornene fra én stang vanilje.

De er lækre og lette, men minder slet ikke om klassiske sukkerfyldte muffins. Men måske man så kan spise dem med lidt bedre samvittighed? 🙂

Gå ikke glip af nyt på Plummum.dk. Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment