Vil I overtage bloggen?

 photo IMG_2496_zpsk1rfrbuw.jpg

… ikke sådan for evigt, men bare engang imellem?

Jeg fik en ide i går, som udsprang af mit indlæg om vores svære børnehavestart. En ide, der kun kan blive til noget, hvis I læsere er med på den og selv kommer på banen. Idéen er en slags moderne og interaktiv brevkasse.

Det jeg er mest fascineret over og holder mest af ved bloguniverset er den inspiration, man kan søge hos andre. Og ikke mindst det interaktive aspekt. Altså det faktum at blogs generelt beror på dialog og tovejskommunikation. Jeg får selv meget inspiration dagligt, når jeg læser blogs. Fx giver det mig i høj grad noget, når Stine pt kører et ‘selvstændighedsalders-tema’ på bloggen, fordi hun beskriver en Bean, der umiskendeligt minder om Blommen i opførsel og ageren netop nu. Derfor finder jeg ro og får perspektiv på vores egen situation, når jeg læser de indlæg og ikke mindst kommentarerne dertil.

Jeg kunne nævne utallige andre eksempler på blogindlæg, der inspirerer mig, men I ved, hvad jeg mener. Det handler i bund og grund om, at det er givende og perspektiverende at vide, hvordan andre knækker den der nød, vi kalder livet. Sharing is caring, som bekendt.

Så hvad ville I sige til, at vi gør bloggen endnu mere interaktiv? Altså så indlæggene ikke altid stammer fra mig, men også fra jer læsere? Jeg vil gerne åbne op for, at I sender mig mails/indlæg, der berører et issue/problem/udfordring/dilemma etc. i jeres liv. Jeg fungerer så som redaktøren og udvælger de indlæg, der skal postes her på bloggen, og I er naturligvis fuldkommen anonyme, hvis I ønsker det. Når indlægget er online kan vi alle sammen (ikke kun mig) komme med råd og kommentarer til pågældende indlæg i kommentarsporet. En slags Mads og monopolet, I ved.

Emnerne kan være mange, men lad os holde det indenfor bloggens emnesfære. Det vil sige emner relateret til livet som mor og børnefamilie, graviditet, parforhold i forbindelse med forældreskab etc. etc.

Hvad siger I? Jeg prøver det i hvert fald af. Er I ikke med på idéen, så lukker jeg blot brevkassen igen. Men send mig mails med emner, der fylder hos jer på signe@plummum.dk, så poster jeg første læserindlæg på onsdag.

Glæder mig til, at der (forhåbentlig) tjekker e-mails ind fra jer snart.

Gå ikke glip af nyt på Plummum.dk. Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

4 thoughts on “Vil I overtage bloggen?

  1. Jeg synes det lyder som alletiders ide. Jeg vil straks gå i tænkeboks henover pinsen. God pinse til dig og dine.

    1. Do it 🙂 De første mails er allerede kommet ind. Elsker det! Og glæder mig til at udgive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.