Sådan kan du træne babys nakke

 photo IMG_2530_zpsvz8xn6fz.jpg

SPONSORERET INDLÆG

Så er der altså babyelastikker for alle pengene, folkens.

På billederne er i vi i fuld gang med en af dagens mange træningssessioner af lillesøsters nakkemuskler. Hun har faktisk været rigtig god til at løfte det tunge babyhoved nærmest fra fødslen, og derfor har vi automatisk dyrket den daglige nakketræning meget mere, end hvis hun havde grædt hjerteskærende hver eneste gang, hun kom på maven – ja, ironisk nok.

I den sidste tid har vi suppleret træningen med en farverig Tummy Wedge fra Fisher-Price, som giver ekstra støtte til din baby, som derved kan ligge længere på maven samt løfte hovedet endnu højere. På samme måde kan du bruge din ammepude, som vi tidligere har gjort, men der er en del større wow-effekt fra lillesøsters side, kan jeg afsløre, når vi lægger hende på denne tingest. Der er nemlig smæk på farverne, som er et hit netop nu, hvor farver begynder at være mere og mere tydelige for hende. Puden har tilmed både rangle, bidering og spejl påsat. Lige nu – mens baby F endnu kun lige har rundet de 3 måneder – handler det mest om at tage fat i ting og proppe dem (temmelig voldsomt og lidt ukoordineret) i munden. Men om ikke længe kan hun bruge de enkelte redskaber mere bevidst.

Hvordan træner I babys nakkemuskler?

 photo IMG_2528_zpsct3mt39p.jpg photo IMG_2520_zpsy3guvtda.jpg^^^Jeg smelter ærlig talt sådan cirka hundrede gange, når jeg ser på den her basse, der på så kort tid er blevet så nysgerrig og så bevidst. Det føles ganske enkelt helt magisk at være vidne til den udvikling én gang til.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Malene 23. maj 2015 at 12:16

  Altså, hvor er hun bare lækker!!!

  Reply
  • Plummum 24. maj 2015 at 20:00

   Arhmen tak. Sød besked 🙂

   Reply
 • Østfronten 24. maj 2015 at 9:20

  Haha – jeg ELSKER det begejstrings-savl, der skimtes på puden!

  Skønne F

  Reply
  • Plummum 24. maj 2015 at 19:59

   Ha! ja, og jeg har endda valgt det billede med mindst savl 🙂

   Reply

Leave a Comment