Sy selv en cute sommer-romper til baby

 photo IMG_2537_zpsxdi2edmk.jpgJeg har efter flere måneder fundet symaskinen frem igen. Strikkeriet har ligesom fyldt alt på kreafronten, siden jeg kastede mig ud i det eventyr for cirka 4 måneder siden.

Jeg har fået fyldt lidt op på stoffronten i fastvævet bomuld, og nu skal der produceres rompers og bloomers til den store guldmedalje. Mine absolutte yndlingsstyles til baby pt. Det er så nemt at bruge begge dele med body og en fin strikket cardigan og med eller uden strømpebukser under afhængigt af vejret.

Første romper er netop røget igennem maskinen, og jeg må sige, at cuteness-faktoren er temmelig høj. Det er et virkelig et sødt mønster, som jeg stiftede bekendtskab med hos dygtige Camilla for et par måneder siden. Mønsteret kan købes her som pdf på Etsy til omkring 30 kr. og er nogenlunde begyndervenligt, vil jeg mene. Det er dog ikke det allerførste projekt, du skal kaste dig ud i, hvis du er komplet nybegynder udi syningens teknikker. Så er et par enkle bloomers bedre.

Jeg er især vild med, at alle sømme er skjulte i den færdige romper. Jeg er ikke så god til de synlige af slagsen og kører dem derfor altid gennem overlockeren, så de ikke ser hjemmesyet ud. Det skulle jeg ikke bekymre mig om her, og det er virkelig befriende ikke at skulle slæbe hele maskinparken frem, som jeg plejer med andre syprojekter.

Flere rompers er straks på vej.

Og et lille tip. Romperen her er syet i Liberty-stof, som jeg har været fan af i mange år. Men at sy i det, synes jeg egentlig ikke er en fornøjelse, fordi det er så let og tyndt. Derfor kan man med fordel bruge vlieseline i bærestykket, men kun på den ene side i forstykket og den ene side i bagstykket, (så vlieselinen ikke kommer til at ligge dobbelt). Det giver et fint look og gør processen til en leg.

Kan I lide romperen?

Hvis I vil se den in action, så tjek lige her og her på min IG.

Gå ikke glip af nyt på Plummum.dk. Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin’
 photo IMG_2534_zpse5csafqx.jpg photo IMG_2538_zpswatgypyt.jpg photo IMG_2539_zpseq7ijtjs.jpgGå ikke glip af nyt på Plummum.dk. Følg med på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Katrine 26. maj 2015 at 14:33

  Hvor er den bare sød! Bliver helt inspireret til selv at sætte mig foran symaskinen og komme i gang med at sy!

  Reply
  • Plummum 27. maj 2015 at 22:31

   Det synes jeg bestemt du skal gøre:) Man bliver bidt af det!

   Reply

Leave a Comment