Dagen derpå

Vi flader totalt ud i dag dagen derpå. I går blev lillesøster døbt med efterfølgende dåbsfest for knap 60 skønne mennesker. En virkelig dejlig og virkelig travl(!) dag, som der kommer meget mere om på bloggen på et senere tidspunkt. Lige nu venter vi stadig på billederne fra fotografen, og i dag er sådan en dag, hvor man godt må gå i søndagshabit og uden skyggen af makeup. Og i dag er også dagen, hvor alle gårsdagens indtryk skal bundfælde sig. 

Blommen har fået en fridag i dag. Jeg orkede ærlig talt ikke en hektisk hverdagsmorgen, og hun var ligesom mig træt med træt på og sov helt til kl. 8. Der var gang i den lille frøken i går HELE dagen, og vi kom alle sammen alt for sent i seng, så en fridag var mere end tiltrængt. 
We will be back 🙂   

 Det meste af dagen er blevet brugt i selskab med Playmobils vandpark og modeshow-setup. Og nå ja – på amning og bleskift og andre babysysler 🙂 

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.