Sankt Hans-bålet, leg i Lergravsparken og Piper Chapman

Er vi de eneste i Danmark, der ikke er ude og fejre Sankt Hans? Det ser sådan ud, når jeg tager min vante tur gennem SoMe-land. Jeg har simpelthen smidt det ud. Glemt dagen midt i vores barnedåbskaos. Men jeg er nu ikke engang sikker på, at vi havde kunnet nå at se bålet ude på Kalveboden her en hverdagsaften med to små børn, hvoraf den ene skal i børnehave i morgen. Life with kids åbenbart!?

I stedet brugte vi energien i eftermiddags på et blogevent, som bObles havde stablet på benene for at sætte fokus på, at deres gynge nu fås i nye farver.

Et træ i den solbeskinnede Lergravspark var fyldt med bObles-gynger til formålet. Det så simpelthen så fint ud, og var et stort hit hos alle børnene, der fik en ordentlig omgang stimuli af vestibulærsansen. Vi fik en gynge med os hjem under armen, og den er allerede oppe og hænge i stuen. Leandervuggen måtte derfor vige til fordel for vild tumlingeleg. Mere om det på et senere tidspunkt. Gyngen fortjener nemlig et par ord med på vejen.

Nå… Mens du ser Sankt Hans-bålet stå i flammer et sted derude, vil jeg kaste mig over Netflix. Jeg fortjener det i dag. Jeg har endnu ikke taget hul på den nye sæson af Orange is the new Black. YNDLINGSserien p.t. Vi ses om lidt pæne Piper Chapman.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’IMG_2815^Fællesgyngning for Bean og Blommen – to søde veninder, der har set en del til hinanden det sidste stykke tid <3
2-3.3Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

10 Comments

 • Trine229 23. juni 2015 at 23:03

  Girlcrush på Ruby Rose inc;o

  Reply
  • Plummum 23. juni 2015 at 23:20

   Hun er også voldsomt pæn 🙂

   Reply
 • Katinka Frederikkes blog 24. juni 2015 at 10:28

  Ih det ser bare hyggeligt ud, det event! 🙂
  Jeg kan i øvrigt berette, at vi heller ikke fejrede sankt hans… Med en pige der gerne vil i seng kl 19, så er det bare ikke så lige til.

  Håbede på et bål ude på vandet hvor vi bor, så vi kunne have set det fra vinduet, men det fik vi ikke. I stedet holdte 10 teenagere studenter druk/sankt hans, lige foran mit soveværelsesvindue. Oh the joy haha 😉
  Så jeg så også Orange is the new black – desværre det sidste afsnit….

  Reply
  • Plummum 24. juni 2015 at 20:56

   haha, åhh – håber du fik lidt søvn alligevel 🙂

   Reply
 • Østfronten 24. juni 2015 at 11:52

  De er så kære sammen, altså.

  Bean håber, vi ses igen i morgen, og ellers må vi sætte en legedate op – måske i næste uge?

  Og apropos Netflix, så er jeg stået lidt af på OitnB – i stedet bingewatcher vi Suits (#latemovers) og jeg er blevet ret lun på ham advokattypen, der virker hård og kold men som alligevel har en sjæl og samvittighed og høj etik og moral. Like.

  Reply
  • Plummum 24. juni 2015 at 20:57

   JA, det er de! Håber, vi kommer af sted i morgen.

   Åhh, er startet på Suits et par gange, men kom aldrig sådan helt i gang med den serie. Måske skulle jeg forsøge igen.

   Reply
 • Rikke Pia 25. juni 2015 at 16:38

  Hej Signe
  Det er nok ikke i det rette indlæg at skrive mit spørgsmål, men nu forsøger jeg alligevel 🙂
  Jeg er på udgik efter en lækker cykle/regnjakke, som er elegant og feminin, selvom om den også skal være praktisk. Kender du et mærke eller model, du kan anbefale?
  Hvad bruger du selv?

  Knus
  Rikke

  Reply
 • Rikke Pia 25. juni 2015 at 22:22

  Den der hedder Curve Navnet, synes jeg er rigtig pæn og feminin. Jeg er bare i tvivl om den er åndbar – ved du det? Jeg skal bruge den som en cykel/regnjakke, og jeg skal cykle hver dag til og fra arbejde, så jeg skal gerne kunne ånde i den, så jeg ikke er helt badet i sved, når jeg kommer frem 😉

  Reply
  • Plummum 25. juni 2015 at 22:56

   Uh, nej – det ved jeg faktisk ikke:)

   Reply

Leave a Comment