Barselshoved

Jeg er ikke helt nede med, at det allerede er torsdag i dag – weekenden er jo just stoppet inde i mit hoved. Det er en kliché, der næsten ikke er til at holde ud at høre på – I know – men tiden går simpelthen for stærkt. Jeg bliver nærmest en smule angst ved tanken om, at jeg allerede er fire måneder inde i min barsel (længere, hvis man tæller de fire uger før fødsel med). Det med tid – eller opfattelsen af samme – ændrede sig radikalt, da jeg blev mor første gang. 1, 2, 3 og der var gået et år med barsel. Alle havde sagt det, da jeg ofte ytrede, at jeg nu synes, at et år på barsel var læææænge: “Bare vente” sagde de, “det år vil flyve af sted”. Og det gjorde det absolut. Og jeg må indrømme, at tiden om muligt lader til at gå endnu stærkere end nogensinde før, efter jeg blev mor til to. Det bryder jeg mig slet ikke om. Jeg vil nyde og opleve alle små øjeblikke. Ikke skøjte af sted uden at se mig hverken til højre eller venstre. Vil resten af livet foregå i sådan en hæsblæsende tempo? Det lader de ældre, jeg kender, mig fortælle, at det vil.

Nå… blot en lille bonustanke, der meldte sig, da det gik op for mig, at det her (det-lavede-vi-i-weekenden) indlæg var tiltænkt publicering i søndags eller mandags, og at der, uden jeg nærmest opdagede det, gik yderligere fire dage, før jeg fik gjort mere ved det.

Men det var weekenden, vi kom fra. Den var pænt meget uden aftaler og faste planer, som vi havde et kæmpe behov for ikke at have ovenpå nogle ret pressede uger. Vi slentrede derfor rundt inde i byen for at købe nye jakkesæt til Kasper og for at nyde hinanden, sommerstemningen (den begyndende!) og en hotter til alle mand med undtagelse af familiens mindste naturligvis, som i en alder af fire måneder stadig tankes fuldt op af mælk fra den omvandrende mælkebar a.k.a. mig. Jeg elsker en ristet med det hele (helst dem fra DØP, men de traditionelle pølsevogne er absolut heller ikke at kimse ad). Det er så syndigt og så godt. Indrøm, at I synes det samme!? Eller man kan lave sine egne med alt tilbehør fra bunden, som vi gjorde her.

Turen gik også gennem Kongens Have – et af mine til alle tider yndlingsspots i byen – for at sidde med en kaffe i hånden og nyde et øjebliks fodhvile, mens størstebarnet fik en velfortjent tur på legepladsen derinde. Og ok, det er sikkert nærmest blasfemisk at ytre mig som jeg gør nu. Jeg ved godt, at legepladsen i Kongens Have måske har de allerpæneste omgivelser i hele byen og alt det der, og at pladsen sikkert er bygget efter alle kunstens regler, når det kommer til optimeringen af børns motoriske udfoldelse, kreative og aktive leg, men helt ærlig… Min treårige er ikke specielt imponeret, og det er jeg heller ikke. Det ville være oplagt med en mega sej legeplads med masser af vipper, gynger, klatrestativer og rutsjebaner udover de forskellige træting. Det ville være et hit at besøge den plads midt i en af Danmarks pæneste haver. Er I enige i min vurdering?

Ja, sådanne tanker findes blandt andre i mit barselshoved her en torsdag aften.

Lidt billedspam fra mobilen:

  ^^^En fin, lille sløjfetop midt i Kongens Have. ^^^Der er læsset godt op i Orbit’en, når vi er på tur hele familien på én og samme gang.   ^^^Endelig vejr til bare fusser (selvom det øsede ned ti minutter senere). ^^^Et shoefie af mor og datter. Vi er ret misundelige på hinandens sko, der er fra henholdsvis Angulus og Rugged Gear. Find glimmerskoene på udsalg til 280 kr. her (aff-link).


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment