Om sommer i silende regn og store familiesager

Vi ferierer fortsat på Mors sammen hele familien og har de sidste par dage haft besøg af pigernes elskede faster, som har været som en sand veninde for Blommen alle hendes vågne timer. Det nyder hun, og det nyder vi, forældrene, som bliver aflastet en hel del, når der er en legekammerat til stede på fuld tid.

Endvidere kom pigernes farmor og farfar hjem fra knap to måneder i Spanien i går efter at have kørt i bil i noget, der ligner døgndrift i tre dage for at komme hjem til os. Så nu er huset fuldt af leben, og vi ved endnu ikke helt, hvornår vi vender snuden mod København. Vi bliver magelige med alle de hænder, vi kan gøre brug af, når der skal leges, nusses, pusses, skiftes ble, trilles med barnevognen, læses godnathistorier, skæres snack-frugt etc. etc. Så selvom regnen hamrer på ruden, og har gjort det, siden vi stod op, så er ferie toppen. Og så taler vi slet ikke om, at jeg er totalt desperat efter at tage det første fly syd på, så snart vi rammer matriklen hjemme. Men jeg tror ikke, vi gør det alligevel denne sommer. Der er nemlig sket lidt af en stor ting for os, som jeg ikke helt tør løfte sløret for endnu. Jeg vil nøjes med at sige, at vi har en kæmpe opgave foran os de næste par måneder. Det er voldsomt nervepirrende, lidt uoverskueligt, men sindssygt spændende. Mere om det en anden gang.

Kys fra regnland    

  Vores sommer i en nøddeskal. Se på Instagram (@plummum), hvis du vil se billedet i fuld version. Og undskyld i øvrigt for tvivlsom billedkvalitet på bloggen det sidste stykke tid. Jeg finder spejlreflekskameraet frem igen snarest. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Marina 7 cand.mor 25. juli 2015 at 19:54

  Uh, det er altså lidt bisset med sådan en teaser! 🙂 Men dejligt at høre, at I har haft en skøn regnvejrsdag.

  Reply
 • Mia 25. juli 2015 at 21:59

  Man bliver helt nysgerrig:-)
  Godt I har haft en hyggelig dag i det skønne regnvejr:-)

  Reply
 • Anne 25. juli 2015 at 22:19

  Helt enighed Marina!! Men hvor spændende da!

  Reply

Leave a Comment