Med baby på tur

 

IMG_2844Da lillesøster rundede de fire måneder for godt en måned siden, skiftede vi vores vikle ud med en ErgoBaby bæresele. Ikke at det ene produkt udelukker det andet, men jeg har erfaret, at vi næsten ikke bruger viklen længere, efter lillesøster er blevet så stærk i ryg og nakke, at en bæresele giver god mening at bruge forholdsvis ofte.

Bæreselen, som i øvrigt også kan bruges til spædbarnet grundet babyindsatsen, der svøber barnet godt hele vejen rundt om kroppen og derfor sikrer, at baby sidder ergonomisk korrekt, er nem og hurtig at betjene alene og indstille til den person, der bærer barnet. Der skal altså ikke flere hænder end dine egne til at få selen til at passe perfekt. En kæmpe fordel, når det skal gå lidt stærkt at sætte baby i selen. Lillesøster gider fx sjældent vente mere end få minutter, fra vi begynder at sætte hende i, til vi allerede er på farten. Tager det længere tid, har vi en ret brokkende baby. Det er vi nok flere, der kender!?

Selen, som vi har, er blevet til ud fra et designsamarbejde mellem ErgoBaby og BellyButton, som sammen har designet to fine modeller. Jeg er personligt ret glad for denne armygrønne model med de pink stjerner, der lyser fint op på den mere ‘maskuline’ baggrund.

Find selen magen til vores her eller en smuk støvet blå her:

^^^Jeg er vild med at kunne tage på tur i lillesøsters vågne timer, uden hun skal ligge og kigge i barnevognen. På den her måde kan hun følge med i det hele, og samtidig være helt tæt på Kasper eller mig og derved nyde godt af en masse nærhed og tryghed.

Selen er behagelig at have på, fordi vægten fordeles på både hofte og skuldre. Jeg kan derfor bære forholdsvis længe, før jeg får ømme skuldre.
^^^Og samtidig har vi altid et par hænder fri til storesøster, der mener, at bæreselen er en babyrygsæk;) ^^^Den smarte babyindsats, der bruges forskelligt alt afhængigt af babys alder. Vi bruger  den stadig og tager den nok først ud, når lillesøster er et halvt år eller mere. I bunden af babyindsatsen sidder i øvrigt en lille pude, der sikrer at baby sidder blødt og kommer godt op i højden.

Bæreselen passer til baby/barnet fra 0 til 4 år. Bæreselen er sponsoreret. IMG_2838 IMG_2900 IMG_2905

Husk at følge @plummum på Instagram. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment