Hvad iPhonen fortæller

Stort set alle mine blogindlæg ender p.t. som ufærdige kladder i bloggens backend. Jeg starter på indlægget en tilfældig aften kort før midnat og får det aldrig gjort færdig, før jeg lukker mine trætte øjne. Sådan er det typisk disse uger. Vi bruger stadig det meste af vores vågne tid på at finde det rette hus. Det tager lang tid. Virkelig lang tid – især efter at kalenderen ikke længere skriver ferie. Men det er det hele værd, og processen er lige dele trættende, nervepirrende og spændende – nej,  mest spændende naturligvis.

Herunder et af de indlæg, der allerede har ligget nogle dage som kladde nu. Det giver et lille indblik  i vores hverdag set gennem min iPhone. Nogle af billederne er allerede luftet på min Instagram, hvor I er mere end velkomne til at følge med. @plummum hedder profilen, skulle nogle være i tvivl. 

1. Et loppefund af den klassiske Kaare Klint stol. Længe leve dba.dk. Den skal pynte i det hus, vi forhåbentlig snart finder. Og så er den eminent til strikkepauser.

2. Sådan ser jeg ud efter endnu et åbent hus i en villa på vej til familiefødselsdag. Kjolen er fra Ganni og genial til amning pga. knapåbningen (køb den her med 50 % rabat.) En vigtig parameter, når jeg vurderer tøjs funktionalitet disse måneder. Ammevenligt ikke ammevenligt? Kun førstnævnte ryger med hjem.

3. Min lille baby er vokset ud af sin lift og rykket i klapvognsdelen på vores Orbit. Vilde sager for en barslende mor! Er i øvrigt ret tosset med den pink solskærm.

4. Jeg er hoppet med på kravebølgen. Alle Instastrikkerne strikker løs på diverse kraver i øjeblikket. And so do I! Denne er fra Little Ediths Knit. Kvinden bag laver de smukkeste opskrifter, og jeg har endnu en af hendes sager på pindene netop nu. En fin, lille romper. 

5. Jeg nåede også en smule modeuge denne gang. Her er et par lækre økosandaler fra svenske Kavat spottet til et blogevent på CIFF.

6. Et par babyer trængte til en pause fra modemessen i Forum, så Signe og jeg sneg os ud i parken ved Julius Thomens Plads for at hvile.

7. De piger altså <3 Føler mig så heldig over, at jeg har lov til at være deres mor!

8. Vi er blevet begavet med et par vanvittigt lækre støvler fra Kavat. Jeg er meget misundelig på Blommens fusser nu.

9. Lillesøster sidder nu i rigtig højstol. Jeg har lidt svært ved at følge med i det hæsblæsende tempo, hun udvikler sig i. Jeg synes lige, hun er kommet til verden. Kliché-alert. Men ærlig talt. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Rikke Pia Hansen 23. august 2015 at 11:31

  Hej Signe
  Ganni kjolen du har på, på billedet, hedder den Gardena Georgette, Juniper Flower? 🙂

  Reply
 • Rikke Pia Hansen 23. august 2015 at 16:05

  Hej Signe
  Ganni kjolen du har på, på billede nr. 3, hedder den Gardena Goergette Juniper Flower?
  Knus fra Rikke

  Reply
 • Rikke Pia Hansen 23. august 2015 at 16:13

  Hej Signe
  Ganni kjolen du har på, på billede nr. 3, hedder den Gardena Georgette, Juniper Flower?
  Knus fra Rikke
  P.s Jeg skrev min mail forkert i den første mail, jeg sendte, derfor sender jeg beskeden igen

  Reply
 • Rikke Pia Hansen 23. august 2015 at 16:18

  Hej Signe
  Ganni kjolen du har på, på billedet, hedder den Gardena Georgette, Juniper Flower?
  Knus fra Rikke
  P.s Jeg skrev min mail forkert til at starte med, så derfor sender jeg den igen

  Reply
  • Plummum 23. august 2015 at 16:46

   Ved det faktisk ikke. Har netop sat link ind til kjolen i indlægget:)

   Reply
 • Cecilie 11. oktober 2015 at 13:49

  Jeg er særligt vild med billede 7 ?❤️? Det ser bare ud som om I alle nyder det og har det dejligt! Fed glæde i det billede ?

  Reply

Leave a Comment