Livet

Tandgennembrud i babymund huskiggeri i København, tigerspringsbaby for fuld udblæsning, threenager-ish tumling og søvnunderskudsramte forældre er velsagtens bestanddelene i vores liv netop nu. Det er sgu ok! Faktisk. Vi holder hovederne oven vande og glæder os over alt det nye og spændende – og ikke mindst over, at vi er andengangsforældre og snart kan det der børnefamilielivsp#% til et 12-tal … hvis vi selv skal sige det altså;) Nogle dage naturligvis, men langt fra alle. 

Så selvom jeg i dag måtte amme meget sur og ked bebs i en kofold siddende på et trug, og selvom babys dyne senere på dagen blæste i kanalen (damn it lorteblæst – det pæne Cam Cam sengetøj, altså!), så har det været en god dag. 

Det første af den brugte jeg med søde, søde Signe og Baby-V på at vende verdenssituationen et par gange og på at bytte babyplanter. Det er altså smart sådan at bytte stiklinger. Jeg er en sucker for ting med historie, og vil meget hellere selv gro mine planter, som jeg har fået fra nær og fjern, end købe mig fattig i alskens grønheder. Jeg håber, jeg får held med Signes Pilea – 2014’s -trendplante over dem alle. 

Resten af dagen har jeg brugt på rare hemmeligheder, som jeg ikke kan løfte sløret for nu. Ja, s#^*e irriterende teaser. I know! 

Jeg er ude igen. Og I kan btw vente jer et par strikkeindlæg fra min hånd de næste par dage. Det er lidt tid siden nu, selvom der ikke går en dag, uden pindene kører. 

God fredag aften!       

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.