Om mandage i børnefamilier

Mandage er altid sådan en ambivalent størrelse. Når man er mor til småbørn, så er man altid en smule mast efter sådan en weekend, hvor børnefamilielivet tonser derudad for fuld udblæsning med alt hvad det indebærer af omklamrende, powernappende (hvorfor dog sove mere end tyve minutter ad gangen?) babyer og u t r o l i g t! selvstændige treårige, der vil alt selv (… og hvis du så meget som bare tænker på at hjælpe, mor!!).

Så. Mandag er den dag, hvor jeg er en lillebitte smule glad for at få en lillebitte pause, når der kun er ét barn at forholde sig til i løbet ad formiddagstimerne. Men. Mandag er også den dag hvor det gør ligeså ondt på mig – måske mere – at bryde weekendens symbiotiske tilstand, når den treårige afleveres i børnehave, som det gør på hende. Suk.

Kender I det? Både den ene og den anden følelse?  2.2Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Om mandage i børnefamilier

  1. Kender det alt for godt! Det har faktisk fyldt det meste af min formiddag i dag og følelsen faldt først helt væk, da jeg hentede i eftermiddags har besluttet mig for at ekstranyde alle de øjeblikke, hvor symbiosen består – uanset ugedag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.