Vind et års forbrug af Netflix

Det er tid til en konkurrence, venner. Netflix og jeg vil nemlig gerne forkæle 3 heldige læsere af plummum med et helt års Netflix-abonnement og en omgang OITNB-lir – nemlig alt det, du ser på billedet.

Det er ingen en hemmelighed, at jeg er stor fan af den serie, som jeg vist også har ladet skinne igennem i et enkelt blogindlæg eller tre 😉 Jeg færdiggjorde sidste sæson for en måneds tid siden, og jeg glæder mig ærlig talt helt enormt til at følge Chapman, som pludselig er blevet lidt af en badgirl, på hendes videre færd i Litchfield.

Men anyway, hvis I vil deltage i konkurrencen, så smid en kommentar til indlægget her, hvor I fortæller, hvilken serie I bedst kan lide? 

Jeg trækker 3 vindere om en uge den  30. august. Held og lykke 🙂 

 photo 2-11.2_zpsh1xxtfyd.jpeg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

78 Comments

 • Katrine 24. august 2015 at 9:45

  Mad men – uden tvivl!

  Reply
 • Signe 24. august 2015 at 10:17

  Min yndlingsserie er intet mindre end orange is the new black 🙂

  Reply
 • Pernille Kristensen 24. august 2015 at 10:25

  Wau en lækker give away:-)) uh altså som den eneste er jeg bare ikke fanget af ointb, men må give den et forsøg igen hvis jeg er heldig -promise;-))
  Mine absolut favorit serier er venner og SOA, ej men sidst nævnte ER sindssyg god og jeg må anbefale dig at se den
  Kh Pernille

  Reply
 • Nanna 24. august 2015 at 10:28

  Jeg er også selv blevet færdig med OITNB for en månedstid siden, så lige nu er det “Orphan Black” der får alt min opmærksomhed 🙂

  Reply
 • Lisa S 24. august 2015 at 10:28

  Fantastisk konkurrence, som ikke kunne lande på et bedre tidspunkt herhjemme, men vi skulle være så heldige at vinde. OITNB er så fed og kan heller ikke vente til den nye sæson næste år. Ellers er Modern Family også den hyggeligste serie. Jeg krydser alt hvad krydses kan!

  Hav en dejlig mandag:)

  Reply
 • cmsp 24. august 2015 at 10:37

  Jeg er ret vild med Girls (det allerbedste er at et afsnit varer 20 min, så det rent faktisk kan lade sig gøre at se det færdigt mens begge børn sover… hvis man er heldig). Har aldrig haft netflix men gad godt se Orange is the new black!

  Reply
 • Mai 24. august 2015 at 10:40

  Jeg ku’ SAGTENS holde ud af være én af vinderne! Jeg har lige set Bloodline. Og Orphan Black. De to serier kan også sagtens anbefales 🙂

  Meeeen – lad os da bare slå fast, at min yndlings sjove-serie MÅ være Orange is the New Black 😉

  Reply
 • Caroline 24. august 2015 at 10:44

  FANTASTISK konkurrence!! 😉 Min aller-aller-yndlingsserie er Desperate Housewives. Jeg kan se den igen og igen og kender alle afsnittene ud og ind. Stærkt derefter kommer Beverly Hills 90210, Orange is the new black og DR1’s dramaserier som Forbrydelsen, Broen og Arvingerne 🙂

  Reply
 • Christina S 24. august 2015 at 10:46

  Jeg er blevet fanget af Modern Family, The big bang Theory og Orange is the new black. Jeg syntes, i forhold til mange andre, at tredje sæson var fantastisk, og første episode var genial 🙂

  Reply
 • Camilla K.O. 24. august 2015 at 11:01

  Min yndlingsserie må være House of Cards. Min kæreste og jeg startede på at se House of Cards, da vi boede i USA i en periode. Vi nåede at se hele 1. sæson, og den serie er jo seriøst for fed!! Da vi kom hjem igen måtte vi erkende, at vi begge savnede serien helt vildt, men budgettet er desværre ikke til et Netflix abonnement lige nu, hvor jeg står uden indtægt. Derfor ville lykken uden tvivl være, hvis vi igen kan genoptage vores Netflix besættelse – og på samme tid kan vi så drømme os tilbage til vores amerikanske eventyr

  Reply
 • Michelle Gregersen 24. august 2015 at 11:29

  Jeg har desværre kun haft Netflix et par måneder tidligere på året, men brugte det flittigt! Jeg blev især bidt i serien Pretty Little Liars. Nu er sæson 4 netop udkommet på Netflix, så jeg ville blive SÅ glad for at vinde denne konkurrence.

  Mvh. Michelle

  Reply
 • Simone Olsen 24. august 2015 at 11:40

  Super lækker konkurrence! Jeg følger med i virkelig mange serier, og har derfor også en del favoritter. Men min yndlings for tiden er helt sikkert “Modern Family”, de mange karakterer er alle vildt sjove på hver deres måde og sammen bliver det bare endnu bedre! Jeg krydser fingre:-)

  Reply
 • Tilde 24. august 2015 at 11:48

  oitnb selvfølgelig eller måske suits

  Reply
 • Gry 24. august 2015 at 11:48

  Uh det er svært. Er vild med både OITNB, SON og HIMYM… Men lige nu hitter House of cards altså. Har været lidt længe om at komme i gang, så der er heldigvis masser afsnit tilbage 🙂

  Reply
 • Nanna C. J. 24. august 2015 at 12:12

  Hold op, et svært spørgsmål for en serienarkoman som mig. Den serie, jeg har set flest gange er nok Friends. Jeg kan ikke se den sammen med folk jeg ikke kender, da de vil tro, jeg er totalt humorforladt, fordi jeg griner før en joke er færdig.
  Af nye serier er jeg helt vild med Suits, The walking dead og House of cards.

  Reply
 • Gunnild 24. august 2015 at 12:36

  Sopranos….men den er jo gammel nu…
  Jeg krydser fingre for, at jeg vinder Netflix-præmien, så jeg kan se nogle af de nye fantastiske serier

  Reply
 • Anna 24. august 2015 at 12:47

  ointb og sons er mine klare favoritter

  Reply
 • Vibeke Skaarup 24. august 2015 at 12:51

  Orange is the black er klart min favorit, men ellers er The Fall også en virkelig spændende serie, hvor jeg glæder mig til 3. sæson 🙂

  Reply
 • Halefa 24. august 2015 at 12:52

  EN yndlingsserie? Det går vist ikke. 😛 Selvom jeg har lært en del nye at kende, er jeg stadig kæmpe fan af Sherlock, Downton Abbey og Game of Thrones. OITNB havde desværre ikke fanget mig endnu efter kun en episode.

  Håber, I har det godt!

  Reply
 • Anne Marie 24. august 2015 at 13:00

  Uhh, jeg er helt pjattet med både “Suits” og “Orange is the new black” – glæder mig for vildt til flere episoder af begge dele 🙂

  Reply
 • Christina Poulsen 24. august 2015 at 13:30

  lige i øjeblikket er det sons of anarchy

  Reply
 • Stine 24. august 2015 at 13:44

  Orange is the new black

  Reply
 • Cecilie 24. august 2015 at 13:57

  Jeg er lidt ny på netflix, men vi er pjattede med det herhjemme. Vi har slugt ‘Under the dome’ og ‘Marco Polo’ og glæder os til at de næste sæsoner ❤️ Vi planlægger at starte fælles på ‘House of cards’ og eg vil selv gerne igang med OITNB

  Reply
 • Cecilie 24. august 2015 at 14:00

  Ingen tvivl – New Girl…

  Reply
 • Julie 24. august 2015 at 14:07

  Min er New Girl

  Reply
 • Bettina 24. august 2015 at 14:19

  Jeg har læææænge haft lyst til at få Netflix. Men jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at få det, så Jeg har endnu dem alle til gode. Men hold da op, tænk st kunne bruge alle efterårs og vinteraftener på super gode serier. Det gad jeg fandme godt

  Reply
 • Camilla 24. august 2015 at 14:24

  Helt klart SOA :67:

  Reply
 • Astrid 24. august 2015 at 14:24

  Åhhh, helt klart Suits 🙂 God uge 🙂

  Reply
 • Louise 24. august 2015 at 14:30

  Weeds når den står på let underholdning til natamningen og house of cards når baryleren sover og der er kærestetid

  Reply
 • Marie-Louise Høg 24. august 2015 at 15:45

  Mine favoritter er Orange is the new black, go White collar 😀

  Reply
 • Miatilda A. 24. august 2015 at 16:29

  Jeg er (også) vild med Elementary. (udover OITNB).. Og True Detective, men den er vist ikke på Netflix.

  Reply
 • Line Bach 24. august 2015 at 16:57

  Helt klart ‘Orange is the new black’.
  Lækker konkurrence – krydser fingre! 😉

  Reply
 • Emillia M. 24. august 2015 at 17:05

  Min må nok stadig være The 100 🙂

  Reply
 • Pia R 24. august 2015 at 17:17

  Kan helt klart anbefale The Fall! Fantstisk serie 🙂

  Reply
 • pia sroka 24. august 2015 at 17:18

  Jeg er vild med Bones,den er så spændende, og Orange Is The New Black er også en af mine favoritter. :grinning:

  Reply
 • Emma 24. august 2015 at 17:26

  Prison Break 🙂 der er ikke så meget at sige til det, andet end at jeg glæder mig såååååå mucho meget til, at den nye sæson kommer!

  Reply
 • Louise O 24. august 2015 at 17:28

  House Of Cards

  Reply
 • Helle 24. august 2015 at 17:45

  Elsker også Orange-serien! Og jeg venter også med længsel på, at næste sæson udkommer. Det bliver så godt!

  Reply
 • Kirstine H 24. august 2015 at 20:07

  Orange is the new black er også en stor favorit herhjemme, og når der kommer nye afsnit, så går der ikke mange sekunder før de er set.
  Derudover er jeg vild med Desperate Housewives, Glee, Blue Blood, Ørnen, Rejseholdet og mange mange flere.

  Reply
 • Pernille udesen 24. august 2015 at 20:14

  Girls – men den jeg har set allerflest gange – og stadi griner af er uden tvivl Friends

  Reply
 • tripola 24. august 2015 at 20:32

  yndlingsserie indtil videre er Modern Family- vi oprettede Netflix til fødslen og så to afsnit- og så kunne jeg ikke koncentrere mig mere, men under barslen har jeg nydt godt af flere serier.

  Reply
 • Christina Thorup 24. august 2015 at 20:41

  Mine favoritter er Orange is the new Black (of course), Orphans Black, Suits, Lillyhammer og Weeds ✌️

  Reply
 • Malene 24. august 2015 at 21:28

  Det er helt klart Girls der er min favorit serie. Af serier jeg ser sammen med min mand må det være True Detective og Game of Thrones (som dog ikke er Netflix).
  Beverly Hills (don’t judge me) har jeg set alle afsnit af afsindigt mange gange og må betegnes, som en vigtig del af mine teenageår 🙂

  Reply
 • Karen 24. august 2015 at 21:33

  The Wire er så afsindigt god og spændende. Må snart se den igen selv, og kan virkelig anbefale den!

  Reply
 • Marlene Høj 24. august 2015 at 21:38

  Jeg er stor fan af Modern Family (min søster vil sætte pris på at jeg selv får netflix, så hun ikke er tvunget til at se serien hver gang, jeg besøger hende), Big Bang Theory og Twin Peaks 🙂

  Reply
 • Mette Mollerup 24. august 2015 at 21:44

  Har set en smule af Orange is the new Black . Vil så gerne vinde præmien så jeg kan se meget mere af den!

  Reply
 • Anette Dahl Povlsen 24. august 2015 at 21:48

  Bones er min ynglingserie

  Reply
 • Rikke Bisgård Sørensen 24. august 2015 at 22:02

  Jeg er pt mest glad for at se “The Walking Dead” 🙂

  Reply
 • Tina 24. august 2015 at 23:24

  Svært at begrænse sig, så nævner lige et udvalg – Suits, SOA, House of Cards, Bloodlines, The Fall osv osv osv

  Reply
 • Marie 25. august 2015 at 0:12

  Selvom serien er nogle år tilbage nu, så ELSKER jeg Breaking Bad! Er kun lige kommet igennem sæson 3 😀

  Reply
 • Gitte 25. august 2015 at 0:21

  Uhh det må blive House of Cards- intriger, politik, lækre mennesker og magtspil – whats not to like

  Reply
 • T. Jensen 25. august 2015 at 0:43

  Min yndlingsserie på Netflx er ingen ringere end OITNB og jeg glæder mig over, at jeg stadig har 3. sæson til gode, den skal gemmes til en regnvejrsweekend, jvor indendørshygge står på programmet 🙂

  Reply
 • Maria Seidelin 25. august 2015 at 6:06

  Lige pt er det Homeland. Højt på favoritlisten står også: The Walking Dead, Dexter, House of Cards, Rejseholdet og Broen <3

  Reply
 • Alexandra 25. august 2015 at 8:50

  Min yndlingsserie er Modern Family, den er altså bare sjov!

  Reply
 • Annette J 25. august 2015 at 9:14

  Orange is the new Black

  Reply
 • Sofie N. 25. august 2015 at 9:26

  House of Cards, som vi pt. ser på dvd, for at være sikre på, at vi vil have Netflix:-) Konklusionen er JA – det er bare et spørgsmål om tid. Og så den detalje, at vi lige skal have købt et nyere fjernsyn. Så skønt, hvis vi kunne vinde et abonnement! Uanset hvad glæder vi os til at udforske serieuniverset lidt mere.

  Reply
 • Camilla Hovej 25. august 2015 at 9:47

  Jeg er helt solgt til Suits – og venter bare spændt på den nye sæson kommer til Danmark 🙂

  Ellers OITNB, Weeds, The Blacklist og ikke netflix serier, så er det The Fosters 🙂

  Damn jeg er nok bare et serie menneske og netflix ol. gør det bare dejligt nemt 🙂

  Reply
 • Jonas S 25. august 2015 at 9:52

  Jeg har set med, da konen så Orange is the new black og er selv blevet fanget af den, men min yndlings serie er The Walking Dead 🙂

  Reply
 • Mette Kristensen 25. august 2015 at 10:11

  min yndlingsserie pt er Suits. Elsker serier som omhandler advokater.

  Reply
 • Inger Richter 25. august 2015 at 10:17

  Jeg er vild med House of Card og Mad Men (og mange flere)

  Reply
 • Brith 25. august 2015 at 11:02

  Den er svær – min yndlingsserie har længe været Friends, men Orange is the new black er virkelig også en genial serie, og må nok komme på 1 pladsen som min nuværende yndlings. :grinning:

  Reply
 • MetteVA 25. august 2015 at 11:57

  Jeg kan se SATC igen og igen. Vi har lige meldt vores tvpakke af, så det ville være kærkommen med netflix 🙂

  Reply
 • Birthe 25. august 2015 at 14:11

  Ser ikke så mange serier pga tidspunktet. Det vil præmien råde bod på, da jeg så selv kan vælge.

  Reply
 • Katrine 25. august 2015 at 14:40

  Orange is the new black 🙂

  Reply
 • Mie K 25. august 2015 at 15:43

  Der er virkelig mange, men Orange is the new black, SOA og Breaking Bad…

  Reply
 • Trine Anker 25. august 2015 at 17:47

  The fall, SOA, og ikke mindst Suits

  Reply
 • Anne Sofie Pedersen 25. august 2015 at 22:53

  Min ynglings serie er uden tvivl også OITNB!
  Min ene roomie, som selv er lesbisk introducerede mig for den – hun er (naturligvis) svært begejstre for den – og efter første afsnit, måtte jeg se mere. Vi så første sæson i ét hug, og det har været på præcis samme måde ved de to andre sæsoner også. Og hun er af gode grunde den eneste, jeg vil se serien med, fordi hun som nævnt, introducerede den for mig, og er lige så vild med den som jeg.
  Vi har (desværre) set alle tre sæsoner på rekord tid, hvorfor vi nu allerede er alt for utålmodige til næste sæson kommer – jeg kan simpelthen ikke vente, og følger også deres instagram profil, bare for at få et lille kick. Så hvis jeg vandt, ville jeg helt klart lede på Netflix efter endnu en serie, der kan fange min opmærksomhed på samme måde som OITNB – det bliver svært at finde lige så gode skuespillere, der kan det tror jeg – men det er jo forsøget værd 🙂

  Reply
 • Louise Johansson 26. august 2015 at 8:17

  Vi er også kæmpe fan af oitnb og lynså sæson 1 og 2 da jeg var højgravid. Har dog ikke fået set sæson 3 så år med Netflix er SÅ velkommen:-) er p.t rimelig glade for masters of sex, men der er jo klassikere som dexter, soa, walking dead og breaking bad! Serier er the new black♡

  Reply
 • Nanna 26. august 2015 at 11:23

  Det kunne være så fedt at prøve Netflix, er helt grøn på seriefronten, lige bortset fra 90210 Beverly Hills Men er nu på barsel og skal snart bruge en masse tid på amning så en god serie m.fl. Kunne være fantastisk
  Kh Nanna

  Reply
 • Anne Andersen 26. august 2015 at 12:46

  Frank Underwood er bindegal, men jeg er blevet fanget af serien, og derfor må jeg sige House of Cards;-)

  Reply
 • Juliane 26. august 2015 at 12:49

  Breaking Bad er uden tvivl min favorit og den serie der har fået mig til at bide flest negle i bund… Sindsygt godt spillet

  Reply
 • Sandra 26. august 2015 at 20:23

  Det må være Prison break, Dexter og True Detective!

  Reply
 • Vinnie BB 27. august 2015 at 10:29

  Jeg har altså flere som jeg ikke er igennem endnu – håber det er ok…
  Orange Is The New Black, Elementary og Suits (hvornår kommer de nye afsnit.).

  Reply
 • Maria Ørum 27. august 2015 at 14:09

  Er også kæmpe fan af oitnb,men er også rigtig glad for orphan black.

  Reply
 • Cecilie 27. august 2015 at 19:14

  Jeg er også vild med Orange is the new black 🙂

  (http://delete.bloggersdelight.dk
  Blog om min ungdoms kærligheds-, sci-fi roman 🙂 )

  Reply
 • Pernille P 28. august 2015 at 11:50

  Min favorit tv serie er klart Mad Men. Den er kørt på repeat det sidste stykke tid.
  Ville elske at vinde et års forbrug og fordybe mig i alle de lækre serier derinde.

  Reply
 • Sandra 29. august 2015 at 13:19

  Lækker konkurrence! Min favorit-serie er meget passende Orange is the new black. Det handlenet er altså super fedt!!

  Reply
 • Line M. 29. august 2015 at 19:34

  Hvis jeg skal slappe af, og nyde en aften uden de store tanker, så finder jeg altid Modern Family frem :smiley:

  Reply

Leave a Comment