Adiós Bloggers Delight

IMG_3178I knap 2,5 år har plummum været en del af Bloggers Delight. Men fra i morgen er bloggen igen helt sig selv på eget domæne og ikke længere en del af Danmarks største blognetværk.

Jeg har så absolut været glad for BD og nydt godt af alt den blogrelaterede hjælp, jeg har fået derigennem. Men for tre måneder siden sendte jeg min opsigelse. Jeg har brug for luftforandring med bloggen, brug for at den skal stå på egne ben og brug for, at jeg ene og alene selv kan beslutte, hvilke – og om – jeg vil have bannerannoncer etc. som fast del af mit design.

Flytningen fra BD til mit eget lille sted vil på sigt ikke betyde noget for dig som læser. Ikke andet end en allerhulens masse rod over den næste (forhåbentlig korte) periode. Forvent grimhed og kaos. Jeg prøver at få styr på det hele asap. Og hvis bloggen midlertidigt er helt nede, så ved I altså hvorfor.

Håber inderligt, at I er med mig på nye eventyr?! 🙂 I kan som altid følge med på FacebookInstagram og Bloglovin’, hvis I vil være sikre på at blive eksponeret for nyt fra min hånd.

/Signe

Fik du i øvrigt læst mit indlæg om numser her

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Adiós Bloggers Delight

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.