På den anden side igen…

Jeg er ovre på den anden side. Endelig. Det føles dejligt og frit. Helt fantastisk dejligt faktisk. Som forventet blev det et værre rod her inde, da jeg flyttede ud af Bloggers Delight, og jeg endte med at måtte slette hele bloggen og begynde forfra. Pyh. Her mangler stadig de sidste finjusteringer, men dem tager jeg mig af løbende.

Jeg glæder mig til at blogge videre, og det her indlæg er mest for at tjekke, om det hele fungerer med Bloglovin’ osv. Siden sidst har vi simpelthen købt et hus, og jeg er blever gift med ham min dejlige mand. BUM! Det er kæmpe store sager for os, og begge dele får sin plads på bloggen. Vi har dog stadig hjemmet fuld af gæster, og her er knald på. Bloggen må derfor lide lidt endnu, og det samme må min strikketrang. Jeg får strikket et par pinde i ny og næ og lige nu er en boblekyse til lillesøster ved at se dagens lys. Opskriften er fra LittleVintageKnits, hvis du skulle have interesse.

Kh, Signe

Processed with VSCOcam with f2 preset

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

12 thoughts on “På den anden side igen…

  1. Det lyder altsammen rigtigt godt. Tillykke med hus købet, fødselsdagen, brylluppet og din nye blogg. Glæder mig meget til at følge dig.

  2. Skønt med et lille bryllup og huskøb oveni hatten. I ligger da ikke på den ladeside, haha. Til lykke med de nye titler! 🙂

        1. Hvor spændende. Jeg var igennem det samme i starten af året. Væk fra lækre Østerbro. Salg og køb, det ikke lige stemte, så vi måtte en tur forbi en midlertidig lejlighed på Christianshavn. Vi endte i Hvidovre – tæt på centrum 😉 7 km. Det er jo også relativt. Vi har endelig overstået en gennemgående renovering. Det er altså fedt at kunne gøre det præcis, som man vil have det. Og fedt at gøre det under barsel. Men også hårdt. Hus er det fedeste ever. Men tiden går for hurtigt. Den der have altså 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.