Teknikaliteter, morbatterier og køkkenkiggerier

IMG_3411Jeg kæmper stadig med at få de sidste detaljer på plads herinde, efter bloggen flyttede tilbage i eget hus. Sådanne teknikaliteter tager sin tid, og ofte foregår mine blogsysler om aftenen, når begge pigerne har besluttet sig for at overgive sig til søvnen. Altså dér hvor jeg også selv burde ramme dynerne, fordi mit søvnunderskud efterhånden har bidt sig fast… men de der sene aftentimer, ikke? De er g u l d værd. Mere værd end søvn åbenbart. Det er her mine morbatterier bliver ladt op, og det er her mit indre b-mennesker stikker hovedet frem og fortæller mig, at jeg da slet ikke behøver at gå tidligt i seng.

Dagen i dag har budt på lidt af hvert – bl.a. et event for Blommen og jeg i forbindelse med lanceringen af de nye og mindre make-up’ede Bratz-dukker og ikke mindst på køkkenkiggerier i diverse køkkenbutikker på Vesterbro. Meget voksent sådan at gå rundt med sin mand(!) og tale om Corian-bordplade og gaskomfur. Meget voksent og meget spændende. Og hvis I btw sidder derude og har erfaring med Corian, så giv lige lyd. Vi har fået at vide, at det er sart materiale, som er svært at holde pænt i længden. Men det er jo virkelig pænt. Hvad siger I? Er rødbedesaft og fedtede børnefingre no go på sådan en plade?

Godnat derude. Jeg har et plugin eller to at installere #vildlørdag.

Billedet: Blommens kjole er fra Knast by Krutter og kan købes her. Jeg er TOSSET med den kæmpe store krave og farven. 

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

4 thoughts on “Teknikaliteter, morbatterier og køkkenkiggerier

  1. Corian er ret sart, sælgeren i Invita ville ikke umiddelbart anbefale det, medmindre man var ekstrem forsigtig og det kan jo være svært med de små.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.