Melonpizza

2-18.2Melonpizzaen her var ret populær på min Instagram (@plummum), og jeg vurderer, at den godt kan tåle en gengivelse her. I øvrigt har jeg ikke helt en fornemmelse af, hvor mange, der er med begge steder. Min fornemmelse er, at der er mange af mine Instagram-følgere, der sjældent er med herinde også!?

Men tilbage til ‘pizzaen’, der vakte stor begejstring hos hjemmets treårige. Der skal somme tider ikke så stor udfoldelse til i køkkenet, før den ellers ret ordinære mad pludselig er spændende og indbydende. Vi hyggede os i hvert fald sammen med at dele den pyntede melon, som kan påfyldes alskens lækre sager – også de mere syndige, skulle man lyste at gå den vej 🙂

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Har du brug for mere inspiration til snacks i børnefamilien, så kan du også se indlægget om bananis og melonstykker dyppet i chokolade.

<!– TradeDoubler site verification 2399599 –>

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Melonpizza

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.