De 5 bloggere på barsel

IMG_3257-2

Sofaen er for en gangs skyld ramt, og jeg har smækket benene op. Det har været en s.e.r.i. ø.s uge, som I muligvis har kunnet fornemme på tidligere indlæg. Hele familien røg gennem en led forkølelsesmølle, og hjemmets treårige kæmpede i næsten en uge med en heftig halsbetændelse, før hun fik penicillin. Men vi er på ret køl nu. But holy f*%&ing Moses! Ja, I ved, hvad jeg mener…

Jeg tjekker egentlig blot lige ind for at sige, at hvis nu du også skulle være typen, der er på barsel netop nu – eller måske snart skal, så tjek lige denne guide hos Børn i Byen. De har netop udgivet ’De 5 bloggere på barsel’, og jeg er sørme en af de fem bloggere, de har valgt ud til formålet. Og jeg er placeret i rigtig fint selskab blandt fire seje kvinder, som på hver sin måde inspirerer mig. Måske kan de også inspirere dig? Og måske synes du bare, det er hyggeligt at læse med hos andre kvinder, der også står midt i barselsland.

Læs guiden her, så vil jeg i stedet kaste mig over en ny serie på Netflix. Jeg tror, jeg prøver Modern Family efter flere af jer har anbefalet den.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’, hvis du vil være sikker på aldrig at gå glip af et indlæg.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

5 thoughts on “De 5 bloggere på barsel

  1. Er alle fem københavnere som der står? Eller er det bare mig der er forvirret….
    …jeg synes i øvrigt at østfronten.dk mangler 🙂

    1. Nej, godt spottet. Camilla fra Olinesmor.dk er fra Fyn. Og ja, jeg er helt enig. Østfronten mangler. Skriv det meget gerne til Børn i Byen, som har udvalgt de enkelte bloggere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.