Timehop

IMG_9702Jeg lovede Kasper at pakke flyttekasser, men jeg endte på mærkværdig vis med bloggen i hænderne. Det er immervæk en smule mere fornøjeligt end de flyttekasser, som allerede hænger mig en smule ud af halsen. Og når nu mindstebarnet endelig sover, og størstebarnet endelig er et smut i børnehave her til formiddag, så trænger jeg til en smule morhygge.

Jeg fik lige en idé under bruseren. Nemlig at se tilbage på september for ét år siden og september for to år siden i mine arkiver her på bloggen. Som tænkt, så gjort.

Udover håret, ligner jeg vist mig selv, kan jeg afsløre. Jeg har igen tabt store dele af mit hår efter amning, og i øjeblikket har jeg derfor diverse strittere rundt omkring, som er de totter, der stille og roligt er ved at vokse ud igen. Meget sexet og meget barselsagtigt. Må indrømme, at jeg savner mit tykke(re) hår, når jeg ser på disse billeder. Jeg har endvidere været igennem pandehårsfasen, siden disse billeder blev taget. En fase, jeg for nyligt droppede igen. Pandehår er ikke godt barselshår, og jeg kan fortælle, at det ser umanerligt dumt ud, når det tykke og tunge pandehår pludselig ligner et tyndt og slattent gardin.

September 2013: For to år siden i september fyldte jeg 30 år,  og derfor var vi et smut i Berlin – Kasper, mig og den lillebitte Blomme. Det var en fantastisk tur, og jeg glæder mig til at smutte til Berlin igen om forhåbentlig ikke alt for længe. Det er nok en af de allermest børnevenlige byer, jeg kan komme i tanke om. Læs mere her.

Berlin31

September 2014: For ét år siden i september var jeg præcis halvvejs i min graviditet med lillesøster. Jeg husker tydeligt, da de billeder blev taget, og jeg mindes, at maven allerede der var ret stor, hvilket så viser sig ikke helt at være tilfældet 🙂 Læs mere her.

IMG_0213-1 IMG_0206Hvad lavede du i september ’14 og ’13?

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’, hvis du vil være sikker på aldrig at gå glip af et indlæg.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

7 thoughts on “Timehop

 1. Åh, hvor jeg dog savner Berlin! En efterårstur ville være et skønt afbræk i barselslivet.
  Jeg vil lige gøre opmærksom på at der stadig er voldsomt udbrud af mæslinger i byen. Læs eventuelt mere på SSI. Ville så gerne dertil, men det må vente til min datter er stor nok til vaccinen.

  1. Me too. Den dejligste by. Uh, ja det ville vi nødigt rende ind i med lille baby. Vi er dog også ret hængt op med det hus, vi snart overtager, så Berlin må vente bare en lille smule endnu.

 2. Hej Signe

  Jeg har en forespørgsel – ville du ikke lave et indlæg, om det tøj du går i og de mærker du køber? Jeg savner lidt inspiration ?
  Hvor køber du dine strømpebukser henne? Jeg kunne godt bruge nogle i en ordentlig kvalitet ?
  Knus

  1. Puha, jo det kan godt tænkes, at jeg vil det 🙂 Ellers er du altid velkommen til at spørge til specifikke outfits herinde, hvis jeg ikke linker til tøjet, så skal jeg hjælpe, så godt jeg kan 🙂

    1. Nu er jeg typer, der ødelægger mine strømpebukser konstant, hvad enten de er fra H&M eller Wolford, så jeg foretrækker H&M’s de tykke. Gerne denier 100 🙂

 3. Jeg husker også tydeligt både det første og det sidste billede 🙂
  I september 2013 havde jeg termin med lillebror og sidste år i september startede jeg mit sidste år som studerende, i år mit første som arbejdende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.