Ja tak til prikker, glimmer, kraver, flæser, sløjfer…

IMG_3387Det handler en del om tøj til de små gutter og gutinder disse dage. Jeg er klar over det. Men min erfaring siger mig, at det fylder en del herinde, hver gang vi står foran et radikalt sæsonskifte. Altså fra sommer til vinter eller vice versa, hvor det er mere eller mindre nødvendigt at udskifte hele garderoben, hvis man har et barn, der stadig vokser fra sit tøj sæson efter sæson. Jeg håber, du lader dig inspirere af de enkelte indlæg herom!?

For noget tid siden blev vi spurgt, om vi ville være ambassadører for Knast by Krutter, som allerede har fyldt herinde et par gange – både i skrift og billeder. Fx her. Der var ikke et sekunds betænkningstid, efter jeg havde ladet blikke glide hen over bøjlestangen med de sindssygt søde, sjove og legesyge styles inspireret af cirkusartisters dragter. Dét ville passe perfekt ind i mit pigehjem, tænkte jeg. Og det må jeg sige, at det gør. Kæmpe guldprikker, flæser, vilde kraver, skinnende skirts med sløjfer, små nuttede gymnastikdragter etc. etc. går altså rent hjem hos os for tiden.

Jeg er selv totalt til fals for den slags, og det har jeg absolut også en treårig, der er. Som mor, så datter, tror jeg. Og jeg skal være den første til at indrømme, at jeg stornyder at kunne udleve min indre legesyge, prinsessepige gennem hende.

Efter at have afprøvet lidt forskellige styles fra Knast på pigerne, kan jeg fortælle, at kvaliteten er helt igennem skøn uden at ændre sig nævneværdigt i vask – hverken størrelse eller materiale. Og det er jeg absolut ikke betalt for at sige. Jeg vil dog gøre opmærksom på, at de enkelte items er temmelig små i det. Især babytøjet vil jeg sige. Lillesøster er fx for stor til en str. 9 mdr., som vi ellers først lige er hoppet op i, i andre mærker. Ærgerligt. Hun var ellers umådeligt sød i denne sorte kravebody med guldpletter, som hun kun nåede i en enkelt gang. Hun lignede lidt en Lucky Boy Sunday-dukke minus det uhyggelige look:)

Jeg har nuppet et par billeder til jer, hvor I kan se, hvor fint Knast sætter fokus på lækre detaljer. Øverste billede: Bodyen med krave og guldprikker er tilsyneladende udsolgt, men en lignende body fås her. De to nederste billeder: kjolen med den store, blå krave fås her. Glimmerkjolen med de fine vinger fås her.

Hvis du også er vild med Knasts finurlige univers, så glæd dig. Jeg vil nemlig, i samarbejde med Knast, forkæle en af jer med et lækkert sæt derfra om ikke alt for længe.

Hvad synes I om det?

IMG_3185IMG_3417Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’, hvis du vil være sikker på aldrig at gå glip af et indlæg.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Sofie 24. september 2015 at 20:01

  Vi er også store fans herhjemme, selvom jeg har to knægte. Deres drengetøj er også super lækkert og altid med lidt kant og detaljer, som adskiller netop Knast fra andre mærker.

  Reply
  • plummum 24. september 2015 at 20:10

   Ja, det er altså lidt lækkert, at de tør lidt mere. Det er simpelthen så fint – også drengetøjet 🙂

   Reply

Leave a Comment