Kastanjedyr: Efterårets billigste og nemmeste DIY med børnene

Da TIGER for lidt tid siden spurgte, om jeg ville være med til et lille sponsoreret samarbejde vedrørende diy, måtte jeg faktisk takke nej, selvom krea- og diy-projekter som bekendt står højt på min elsker-liste. Men vi stod midt i den vanvittige flytteproces, og jeg vidste, jeg ikke ville kunne levere til tiden. Desværre.

Men jeg blev alligevel nysgerrig og begav mig derfor i Tiger for egen regning, da vi skulle købe ind til efterårsferiens kreaprojekter. Der var virkelig mange fine sager: glimmer, pailletter, maling, masker, pensler, pompom’er etc. som jeg fortryder, jeg ikke smed i kurven. Men vi havde ikke plads til en millimeter bagage mere ved siden af flyttelæsset, så jeg nøjedes med en pose rulleøjne til en flad 10’er. Men på den positive side; nu har jeg opdaget, at Tiger absolut også skal tilføjes min liste over fysiske butikker at se efter kreadimser i. Butikken har stadig en masse crazy plastiklir, som man ikke helt kan se et formål med at købe 😉 men jeg synes, de begynder at få flere og flere små skatte. Blandt andet også en masse ting til fødselsdagsbordet og kagebagning, -pyntning, rammer (som jeg har et projekt i tankerne med), lærreder etc.

Uh, jeg glæder mig enormt til at indrette mit nye krea-space i huset. Jeg har allerede pinned løs for en masse lækker inspiration, så jeg kan have plads til et endnu større lager 🙂

Rulleøjnene brugte vi i dag til gode gammeldags kastanjedyr, som vi samlede på en frisk tur i formiddags. Jeg vil næsten ikke begynde at lave en egentlig diy-guide til dem. De er simpelthen så enkle, og vi kender dem vist alle? Ellers spørg løs. Med en syl og et sæt tændstikker/tandstikker, kastanjer, smukke blade, øjne og garn er du langt. Og evt. lidt lim, maling, glimmer and you name itDyrene kan også upscales til et meget mere avanceret niveau, men det var der bestemt ikke grund til i dag med en treårig ved min side.

Jeg fik kun foreviget projektet med iPhonen, men billederne blev ganske søde, så dem får I.

Blommen er i øvrigt vild med sin lille dyrepark, og flere vil komme til i løbet ad ugen.

Har I også gang i forskellige kreasysler her i efteråret? Del meget gerne inspiration med mig.

 

 Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment