Boblekyse og rillebloomers: I gang igen

 Strikkeriet har – ret meget mod min vilje – stået stille i alt vores kaos. Men jeg vil hurtigt tilbage på sporet igen. Jeg savner pindene, og lillesøster mangler pludselig uldtøj. Hun har taget et voksespring og passer næsten intet af sit strikkede tøj mere. Det vil jeg gerne lave om på asap. Det er blevet koldt, og jeg er ikke fan af små kolde babymaver, som hurtigt forekommer, når baby befinder sig en del på gulvet. Det går ikke.

Jeg har senest færdiggjort en kyse i lækker boblestrik i merinould og er netop nu ved at strikke et par nuttede rillebloomers, som er perfekte til både små piger og drenge. Begge opskrifter, som er forholdsvis lette (ikke for totalt begyndere dog), står Camilla bag, og I kan købe mønstrene meget billigt lige her.


Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Boblekyse og rillebloomers: I gang igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.