Sukkerfrie muffins til afslutning i børnehaven

Inden pigerne og jeg drog på ‘tvungen efterårsferie’ på landet var der også en afslutning i børnehaven, der skulle ordnes.

Jeg ville naturligvis medbringe lidt lækkert til børnene på stuen, og Blommen fik selv lov at vælge blandt alle de tiltalende opskrifter i Ditte Ingemanns kogebog Sukkerfri Børnefest. Og naturligvis valgte hun en af de lidt mere avancerede opskrifter i bogen, som tilmed endte med at koste os i omegnen af knap 700 kr. Ahem. Den sætning satser jeg egentlig ikke på, at Kasper læser 😉 Det er en forholdsvis dyr omgang muffins alligevel – og jeg prøver at lade være med at tænke på, at jeg havde bagt ALT for mange (en uhyrlig sen aftentime midt mellem rod og flyttekasser en masse), fordi afslutningen faldt midt i uge 42, hvor de fleste børn ikke var på stuen. Og at de resterende muffins netop nu er ved at være klar til skraldespanden, fordi vi simpelthen ikke har kunnet spise op. Ups!

Men udover den lille fadæse, så må jeg igen sige, at jeg er fan af Ditte, der kan noget helt unikt med både udvikling af opskrifter og skriv af kogebøger. Vi har allerede haft gang i bogen én gang, som du kan se og læse om her, og vi skal altså igennem alle opskrifterne.

Men trods de lidt for mange og lidt for dyre muffins, så var Blommen begejstret for de lækre, søde kager med grønt og lyserødt på toppen. Og det var det allervigtigste <3

Og apropos børnehave. Nu venter vi blot på en ny plads i vores nye hood, som her tretten dage før husovertagelse stadig lader vente på sig.

Kender I selv bogen Sukkerfri Børnefest (som kan købes her) – og har I en favoritret at servere i jeres barns sukkerfrie institution?

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Sukkerfrie muffins til afslutning i børnehaven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.