I år holder vi tvungen efterårsferie

 photo P1010540_zpshfrruy3x.jpg

Efterårsferien i år er for os en smule mærkelig, fordi den er mere eller mindre tvungen. Det lyder så negativt, og det er det egentlig ikke, men hånden på hjertet, så havde jeg ikke valgt at tilbringe halvdelen af min oktober hos mine forældre, hvis nu vi ikke var boligløse 🙂

Og når det så er sagt, så hygger pigerne og jeg helt afgjort med min mor hver dag fra morgen til aften. Og det der ekstra sæt hænder – det er ikke at kimse af. Slet ikke faktisk. Og når man nu er tvunget til at holde en ekstra lang ferie på landet (og dermed gå glip af en lang række spændende events og pressedage i netop disse dage), så gælder det om at komme helt ned i gear og nyde, at der er lidt ekstra tid til alle de små sysler, jeg normalt ikke har alverdens tid til under min (travle!) barsel.

Vores dage går med forskellige krea-projekter, loppefundsjagt (jeg har allerede fundet lidt lækkert og satser på at finde endnu mere), med bagning en masse (blandt andet af disse prinsessebasser), kagespisning, kaffedrikning, lange gåture, med at fodre ænder osv. osv.

Er I så heldige, at I også har lidt ferie tilbage, eller er hverdagen for længst begyndt for jer igen?

Lidt gyldne efterårsskud herunder:

 photo P1010623_zps1u0a6aaq.jpg photo P1010644_zpszezhkaxl.jpg

Vi tester i øjeblikket en cykel-, løbe-, gåvogn, som BEGGE piger kan sidde i. Det er helt fantastisk, at jeg kan transportere dem begge samlet, når man har en treårig, der stadig bliver træt i benene i ny og næ på de lange gåture.    photo P1010632_zpskukb9t61.jpg photo P1010619_zpso08pfgdt.jpgDu kan følge Plummum på Facebook, Instagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

 • Farmor 21. oktober 2015 at 20:37

  Smart vogn til pigerne. Kan den spændes efter en cykel ?❓
  Smarte støvler ?
  Jeg har fået sko med snørebånd der ligner.
  ??

  Reply

Leave a Comment